Proč si národy světa nemohou rozumět?

Kladli jste si někdy otázku, proč nefunguje organizace, jako je OSN? Proč dochází mezi státy k neustálým konfliktům a hádkám? Proč se některé národy vzájemně nesnášejí? Přečtěte si tento můj příspěvek, možná pak pochopíte...

 

Na opuštěném ostrově uprostřed oceánu ztroskotají:
2 Italové a 1 Italka
2 Francouzi a 1 Francouzka
2 Němci a 1 Němka
2 Angličané a 1 Angličanka
2 Bulhaři a 1 Bulharka
2 Řekové a 1 Řekyně
2 Američané a 1 Američanka
2 Japonci a 1 Japonka
2 Irové a 1 Irka

Během měsíce se na ostrově udály následující věci:

Jeden Ital zabil druhého, aby měl Italku jen pro sebe. Po všech ostatních mužích Ital pokukuje silně nevraživě a nedůvěřivě, zato Italka po nich tajně pomrkává.

Oba Francouzi a Francouzka žijí šťastně spolu na jedné hromádce a mají spoustu sexu bez ohledu na pohlaví. Ostatní obyvatele ostrova však již jejich neustálé kecy o Francii jako kolébce všeho moudra světa začínají nudit.

Němci si udělali přesný týdenní plán pro střídání se na Němce a přemýšlejí, jak si zpříjemnit život na ostrově.

Angličané čekají, až je někdo představí Angličance a dumají, jak se zbavit otravných Francouzů.

Bulhary a Řeky zajímá jen rybaření a lenošení, na své ženy kašlou.

Američané probírají výhody a nevýhody sebevraždy, zatímco Američanka neustále opakuje, že její tělo patří jí,hovoří o pravé podstatě feminismu a jak potřebuje v živote naplnění.

Japonci čekají na instrukce z Tokia a s klidem a pochopením jim vlastním snášejí, jak je Američané svým neustálým řečněním vyrušují z jejich hlubokých motliteb.

Irové rozdělili ostrov na Sever a Jih a založili palírnu. Nepamatují si už přesně, co je to ten sex, po prvních pár litrech kokosové whisky už to přestalo být podstatné. Přesto jsou spokojeni, protože vědí, ze Angličané nemají ani panáka a oni jim nic nedají. Jen Irům stále není jasné, proč jim ti kšeftařští Němci nabízejí Bulharku a Řekyni výměnou za pár soudků kořalky a proč se Japonci zdvořile shánějí po kusu provazu a roubíku. Taky nechápou, proč jsou Angličané často vidět, jak něco šeptají Italovi tajně do ucha a ukazují přitom směrem k oběma Francouzům.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Robert Pospichal | úterý 6.1.2009 15:16 | karma článku: 18,53 | přečteno: 1057x