Milí opoziční poslanci, jděte do háje!

Český průmysl jde ke dnu, koruna padá jak hvězda z nebe v létě a parlament se již několik dnů hádá kvůli třiceti korunám. Tomu říkám české politické poměry.

Stručně a jasně řečeno, je mi z toho na blití. Pane Paroubku, takhle si představujete řízení této země? Nemáte těch žabomyších válek a boje za plnění nesmyslných předvolebních slibů již dost? Vám nestačí, že vám klesají volební preference, protože si asi (zaplaťpánbůh) většina vašich voličů uvědomuje, na jakou malichernou blbost se vámi nechala nachytat? To si skutečně myslíte, že když zůstanou lidem zachována pracovní místa, že na ten hloupý poplatek u lékaře nebudou mít? Opravdu jste tak naivní a domníváte se, že občané budou raději jezdit po rozbitých silnicích, ale v kapse mít o třicet korun více?

Vaší povinností jako poslance je hájit zájmy této země a ne vašeho ega a popularity ČSSD. Řešte tedy skutečné problémy a ne blbosti. Jděte se už konečně s takovou politikou vycpat, dejte lidem pokoj a pokud to vůbec umíte, dělejte něco rozumného!

Autor: Robert Pospichal | středa 11.2.2009 11:02 | karma článku: 37,43 | přečteno: 1707x