Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

parquin

11. 2. 2009 16:26
nevolím pana Paroubka

ale vy jste něco jako on - pan Paroubek má jako poslanec zastupovat zájmy lidí co ho volí stejně jako to dělá druhá strana, zajmy země jsou jiné pro vás, modrého pravicového blouznivce a jiné pro rudého komunistického zločince, takže si nepleťte svá přání se skutečností nebo kdyý si rozdíl uvědomujete, tak nevydávejte svůj názor za jedinou možnou myslitelnou pravdu - jinak jste to samé co skalní bolševikRv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 2. 2009 23:14
Re: nevolím pana Paroubka

Souhlasíms vámi. Až na to, že Paroubek zájmy těchto lidí nehájí. Zdržovat vládu v parlamentu dva dny, i když je výsledek hlasovánmí jasný není zájem nikoho.

A heslo "Čím hůře tím lépe" jsem neuznával za vlády kohokoliv. Protože "hůře" je jenom lidem této země.

0 0
možnosti

vodní želva

11. 2. 2009 14:32
Ano, pojďme řešit věci důležité

A začít bychom mohli schválením amerického radaru. Ono sice není jisté, jestli Američané ten radar chtějí, ale aspoň to bude vypadat, že politici něco dělají.  

0 0
možnosti
LM

Aaron71

11. 2. 2009 14:07
A co když je to jinak?

Kdyby současná vládní koalice ODS, KDU-ČSL, Zelených a KSČM zrušila poplatky (víte že jsou i 60 a 90 Kč? a víte že na jednom receptu bývají i 3 položky?). Tak by se mohli věnovat NERVovým návrhům.

0 0
možnosti
TT

tolan

11. 2. 2009 16:35
Pane Matuško,Váš zmatený článek už jsem četl, bohužel

Vy argumentujete tím, že řídíte řadu firem (nyní krachujících), jedním dechem chcete zvyšovat daně a současně píšete, že si nepřejete, aby stát rozděloval Vaše osobní peníze. Máme to chápat tak, že ty daně má obhospodařovat váš místopředseda Sobotka z pokladny Lidového domu??

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

11. 2. 2009 14:02
Nu, co dodat?

Krom karmy? Asi nic. R^

0 0
možnosti
BH

BoboHml

11. 2. 2009 12:27
Milí vládní poslanci, milá vládo,jděte do háje!

Český průmysl jde ke dnu, koruna padá jak hvězda z nebe v létě a parlament se již několik dnů hádá kvůli třiceti korunám. Tomu říkám české politické poměry.Stručně a jasně řečeno, je mi z toho na blití. Pane Topolánku, takhle si představujete řízení této země? Nemáte těch žabomyších válek a boje za plnění nesmyslných předvolebních slibů již dost? Vám nestačí, že vám klesají volební preference, protože si asi (zaplaťpánbůh) většina vašich voličů uvědomuje, na jakou malichernou blbost se vámi nechala nachytat? Opravdu jste tak naivní a domníváte se, že občané budou raději jezdit po rozbitých silnicích, ale v kapse mít o třicet korun více? Opravdu si myslíte,že lidi volili ČSSD jen kvůli poplatkům a ne kvůli Vaši aroganci,krytí vlastních afér?

Vaší povinností jako premiera je hájit zájmy této země a ne vašeho ega a popularity ODS. Řešte tedy skutečné problémy a ne blbosti. Jděte se už konečně s takovou politikou vycpat, dejte lidem pokoj a pokud to vůbec umíte, dělejte něco rozumného!

0 0
možnosti
BH

BoboHml

11. 2. 2009 12:27
Re: Milí vládní poslanci, milá vládo,jděte do háje!

asi začnu také tvořit;-D

0 0
možnosti
DK

Fonon

11. 2. 2009 12:05
napsal jsi na závěr pěknwj blábol

cituji "Vaší povinností jako poslance je hájit zájmy této země a ne vašeho ega a popularity ČSSD". Omyl, povinnost hájit zájmy země má vláda! Opozice není od toho, aby bezhlavě souhlasila se vším, co vláda a koalice navrhne. Pak už by se nejednalo o opozici.

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

11. 2. 2009 12:09
Re: napsal jsi na závěr pěknwj blábol

Opozice je nutná a Paroubka i ČSSD bych si vážil, kdyby byli důstojným soupeřem koalice. Ale to, co předvádí, je jen divadlo.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

11. 2. 2009 11:59
Proč místo článků o ničem neuděláte něco,

aby lidé nevolili ČSSD ale ODS nebo jinou pravicovou stranu? ČSSD má podporu svých voličů a ODS svoje ztratila, je to prosté. Ač bych jim hlas nedal a uznávám, že Paroubek s Ráthem je to nejhorší, co nás mohlo potkat, vyhráli demokratické volby, tak tam jsou. Třeba to ODS otevře oči a zkusí získat zpět svého voliče. Ale pokud budou dál spoléhat na pár zbohatlíků a socky a dál tolerovat zlodějny ve vlastní straně, asi se propadnou ještě víc. Vždy mě překvapuje, že voličům ČSSD jejich představitelé nevadí, ale to neznamená, že já MUSÍM volit menší zlo. Nemusím. Třeba do příštích voleb bude jiné alternativa, pokud se tam nenatáhnou zlodějíčci z ODS, kteří budou chtít opustit potápějící se loď. Jinak budu volit opět malé strany a sledovat, jak lidé jako vy brečí na blogu nad demagogií ČSSD.

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

11. 2. 2009 12:07
Re: Proč místo článků o ničem neuděláte něco,

Hezky napsané, dík za názor. Osobně velmi vážně uvažuji o aktivním vstupu do politiky. Bohužel na to nemám moc času a poltikou se živit nechci :-)

0 0
možnosti
L

lycka.tomas

11. 2. 2009 11:19
Od včerejška k Vašemu článku to je

16 článek o ČSSD. :-(

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

11. 2. 2009 11:21
Re: Od včerejška k Vašemu článku to je

Pokud se podíváte na moje články, nepíšu jen a pouze o ČSSD ;-)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

11. 2. 2009 11:18
Vám je z toho na blití?

Pak byste se nepochybně rád vrátil do klidných časů vlády jedné strany. Parlament byl až nudný. Je Vám tedy na blití z demokracie. Víte česká levice má asi stejně tolik nectností jako česká pravice. Co myslíte neměla by být doslova praporem pravice osobní odpovědnost ve všech směrech? Vidíte snad alespoň minimální snahu české pravice onu osobní odpovědnost se vším všudy do zákonů dostat? Odpovědní dle české pravice mají být jen ti dole. Co se týká poplatků, někdo holt nerealisticky zasel. Pokud Vy byste se měl chovat doma vůči manželce tak, jak si představujete ˇu české levice, nepochybně byste byl pod pantoflem.

0 0
možnosti
PV

glavík

11. 2. 2009 11:17
Zase jedna pravda

Dávám karmu,díky za názor.Jen mi pořád není jasné,proč tu KSČSSD chce volit tolik lidí.Už je na čase se probrat važení voliči[>-]R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________