Bohůšu, Michale, Romane, vy tři socani vod štatlu

Hned ze startu vám hošani řeknu jak je betelný, že ste nakopali do řiti teho burana, co se kolem něho furt vočmrndávala ta bloncka. To vám byl takové blb, že sme s borcama na škopku v paluši vždycky kóleli auglema, co zas má v bedně u Moravca za pindy. No a páč su taky štatlař a gómu to tady suprově, pípnu vám něco do ovaru.

Domákl sem se, že poté, co ten džek s bradavicó sbalil kramle, budó socani hledat novýho vrchního ingósta. Já a ani nikdo z mých kémů sme vás sice nevolili, ale pré to u pár lidí bylo hlavně kvůli blbým žgryndám teho hřbeta Paróbka. A vonehdá sme taky s klukama v hokně hodili hantec, že je vás trochu škoda. Vaša partaj by tady asi bét měla, ale né nahóře s takovéma volama, jak byl von.

Tož jak sem řekl, můžó z vás bét velcí papaláši a jeden z vás aj těžké king. Jenom si to nesmíte sami posrat. A jestli se vám to povede, ať hned neuvaříte ňákó vostudu a nejedete serpentíny na Peťana Nečasovýho. Ten se zdá bét docela špicové kábr a žádné podrazák.

Taky bych vám moc neradil dělat ňáký šméčko na teho šlechtica Švarcnberka. Von je to staré fišál a taky pořádně zazobané, goldnu má pré v kéru aj na hajzlu. Ten by na vaše prudění sténě leda tak betónově hodil kakáč a šel by někam gróňat.

A bacha i na teho Jóna s Bártó. To só pěkní fógli s pořádnéma lováčama. Ti by s váma zametli, že by vám štricla upadla. Když ti budó zkóšet čórku, bude na ně platit leda ten mazané Kalósek. A taky se nesnažte klofnót ňákó tu koc vod Veřénéch. Só to sice betálný šnicle, ale ten Bárta má pré v hokně hodně bóchaček a není to žádné konópek.

Jo a Bohůšu, nauč se už konečně trochu špórovat. Když někomu visíš ňáký háky, hezky mu je bez blbéch keců vrať. Však víš, žes už jednó do budky dostal a měls parádní baterku, tak už nikoho radši moc neštengruj.

A ty se Michale konečně rozhópé a řekni, kam chceš chodit bóchat. Bét jednó prdeló naráz v kanclu ve štatlu i v Práglu, to by nezmákl ani Franta Kocórek.

No a Romane, ty stará brněnská slibotechno z rathausu, už bys mohl splnit něco z teho, cos před komunálkama házel ve štatlu do placu. Nakrmils nás jak borec co balí babáča na Čáře, ale zatíms akorát zbóral bruslák.

Tak, kábři, pořádně zamakéte budkó, ať si vo nás cajzli nemyslijó, že sme tady ňácí křiváci. Holt ste to teď projeli, tak si to musíte vyžrat. Ale jako správní borci vod štatlu byste to měli zkósnót a vzít to čestně.

A jestli budete chtít, nahoďte drát a skočíme někam na čechra. Třeba by vám trochu helflo nakóřit se s normálníma borcama a babama. My nésme zas tak blbí, jak ste si mysleli. Ale to už ste asi po minulé sobotě zgómli.

Savana hokna

Bob ze Šimic

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Robert Pospichal | pátek 4.6.2010 8:30 | karma článku: 26,73 | přečteno: 1490x