Jdi se vycpat, milá většino čtenářů blogu.

      Myslel jsem si, že mám jedinečnou možnost dostat k vám své názory. Doufal jsem, že k vám protlačím svůj souboj s justicí a požádám o referendum před dalšími střety. Ale ony stačí kozy v upoutávce, aby banalita byla nejčtenějším příspěvkem. Těsně za mnou další článek, díky poševnímu vchodu v textu rovněž atakuje týdenní rekordy.

      Ne, nepsal jsem o televizi Prima pro nic za nic. Pochopím svoji žačku, která "včera porodila, ale jenom hlavu, tak si s ní kopali o zeď ". Vím, že lumpové a darebáci mají charakteristický slovník a je jedno jestli v devět dopoledne nebo těsně po půlnoci. Ale uvedené vulgarity v rodinné komedii a mezi rodinnými příslušníky mi přijdou nastejno, v mé pedagogické profesi, jako by vám při výlovu kaprů šedesát pět hasičských sborů napouštělo rybník.

      Nezasloužíte si milí idnesáci, abych se dál snažil perlit na těchto stránkách. Příspěvek o schizofrenii je mnohem veselejší, poučnější, zkrátka o moc a moc lepší než idiot na Primě. Přesto na něj kliklo jen necelé dvě procenta těch, kteří mi tu umožnili osobák. Nikoho nezaujalo, že ministerstvo spravedlnosti má k dispozici vůz televize, který zřejmě není z televize, ale přefiknutí ředitelky, to jsem frajer.  Je to zajímavá zkušenost, loučím se nerozzloben.

P.S. Po dvou tisících přečtení schizofrenie jsem schopen podlehnout a otravovat vás dále!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Pospěch | pondělí 7.1.2008 13:32 | karma článku: 21,13 | přečteno: 2251x
  • Další články autora

Pavel Pospěch

Celosvětové šílenství.

16.2.2021 v 17:40 | Karma: 29,22

Pavel Pospěch

Je čas utratit Neviditelného psa.

29.5.2019 v 12:10 | Karma: 22,33

Pavel Pospěch

Děkuji za Milion chvilek.

5.5.2019 v 21:00 | Karma: 27,08