Už nejenom my jsme zrůdy

Už v tom prý nejsme my Češi sami. Už je nás povícero. Těch zemí, kde se migrantům nejen nedostává vlídného přijetí a pohoštění chlebem, solí, penězi, domy a minimálně sedmi pannami denně, ale právě naopak.

Máme tu nový přírůstek na „černé listině“ Amnesty International. Další zemi, která prý migranty vysloveně týrá. A touto zemí je tentokrát Itálie (https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/419464-italove-tyraji-migranty-tvrdi-amnesty-international.html).

Jak praví „amnestovaní internacionalisté“, Italové migranty týrají. Nezřídka prý s těmi davy přicházejících Afričanů a obyvatel Blízkého východu zachází vysloveně nehumánně, namísto jejich identifikace, prověření a třídění s nimi jednají hrubě, uvádějí je v omyl a následně je vyhošťují.

Chudáci migranti jsou prý Italy šacováni, jakmile dosáhnou pobřeží, nedostává se jim informací, ba jsou i biti, týráni elektrickými paralyzéry a sexuálně ponižováni. A pak jsou často vyhošťováni do zemí, kde jim hrozí mučení a jiná strádání.

Vezměte si třeba takovou konkrétně zmiňovanou Adu z Nigérie. Že prý byla chuděrka po připlutí do Itálie tak vyděšená, že ani nevěděla, jak se jmenují její rodiče, a italští policisté po ní přesto chtěli hned vědět její vlastní jméno, příjmení a národnost. Kdo by si na takové údaje dokázal vzpomenout v takovou chvíli, že?

Ale Italové jsou zkrátka takto krutí k oněm připlouvajícím nebožákům. A dokonce sama italská vláda prý doposud ani nezareagovala na tato obvinění ze strany Amnesty International. A kdo mlčí – jak se obvykle říká – souhlasí.

Jaké jsou tedy ti Italové jenom zrůdy!

A to si ještě Amnesty International nevšimla všeho, co ti Italové imigrantům provádějí. Protože bych nic nedal za to, že…

… že Italové byli právě těmi, kdo s cílem škodit připlouvajícím migrantům proti nim nasadili i ona zemětřesení posledních dní. Jenom aby migrantům nemuseli dávat ty domy, co jim pašeráci lidí slíbili, aby migranti trpěli jako… jako… No snad přímo jako v té strašné České republice.

 

Autor: Viktor Pondělík | čtvrtek 3.11.2016 18:28 | karma článku: 20,07 | přečteno: 1460x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0