Šprochy 7.

Jednou z priorit Evropské unie bude v nadcházejícím období i ochrana přírody. Protože je nasnadě, že čistota životního prostředí je důležitá, ba přímo nezbytná. A to nejen pro lidi, ale i pro eurounijní politiky.

Co se osobní dopravy týká, dojde kupříkladu k okamžitému zákazu slavení Valpuržiny noci. Protože košťata, na kterých v tento den létají upalované čarodějnice, sice splňují emisní limity, ovšem vysoce překračují předpisy co se týká prašnosti používaných košťat.

 

V zájmu dýchatelného ovzduší bude odpovědnými evropskými institucemi stanoveno, kolik mají mít jednotlivé druhy stromů listí, a toto bude kontrolováno jmenovanými sčítacími komisaři, kteří budou shromažďovat statistické údaje a dbát na to, aby ministři životního prostředí jednotlivých zemí zajistili případné přilepení chybějících listů na nedostatečně zelené stromy. Za neplnění této povinnosti pak budou hříšníkům hrozit ekonomické sankce a omezování evropských dotací.

 

Z důvodu přetrvávajícího znečišťování přírody lhostejným obyvatelstvem bude po provedení důkladné analýzy přikročeno k nápravě tohoto stavu věcí, a to formou adekvátního snížení počtu lidí na území EU. Za tímto účelem bude vypsáno výběrové řízení na dodavatele ekologických gilotin, jimiž bude popraven příslušný počet planetu znečišťujících tvorů zvaných lidé. Pochopitelně nikoliv imigrantů.

 

Lidé, kteří budou ponecháni naživu, pak budou rozhodnutím Evropské unie smět spotřebovávat pouze předem stanovenou kvótu kyslíku. A vzhledem k nedostatku tohoto v atmosféře lze předpokládat, že ve srovnání s dnešním stavem věcí bude tato spotřeba krácena zhruba o padesát procent. Český zástupce sice proti tomuto opatření protestoval, byl však přehlasován a nakonec se mu tak podařilo vyjednat pouze výjimku pro Českou republiku spočívající v tom, že lidé trpící nedostatkem kyslíku budou mít v českých zemích právo zmodrat.

 

Aby se omezil počet skládek, bude na území Evropské unie zcela zakázáno používání jednorázových obalů na zboží. Všechny obaly budou od uvedeného data muset být vratné a recyklovatelné. Což se v první etapě dotkne především prezervativů a umělých střívek na párky.

 

A pak už u nás bude příroda přímo panenská. Šušká se dokonce cosi o přímo divočině.

Autor: Viktor Pondělík | čtvrtek 14.7.2016 11:00 | karma článku: 0 | přečteno: 15x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0