Šprochy 2.

Jak již bylo v předchozím výčtu zmíněno, hodlá se Evropská unie (možná) věnovat podpoře českých policejních složek. Ovšem je nasnadě, že s evropskou podporou nemusí počítat jenom policisté. Jsou tu přece i jiní.

Potřebnými jsou tak kupříkladu církve, jež nám poskytují ochranu stejně jako policisté, ovšem v tomto případě výhradně s pomocí shůry. Evropská unie pranýřuje Českou republiku za to, že podle vrátila církvím komunisty zabavené majetky. Jenže více už nic. A jak k tomu nebohé církve přijdou, že? Být takto postiženy na svých právech…

 

A tak Evropská unie ve vší své dobrodušnosti rozhodla, že Česká republika v následujících letech zaplatí církvím Bruselem stanovené množství milionů či spíše rovnou miliard Kč, za něž budou moci církve své majetky spravovat a udržovat. Protože tím, že stát církvím majetky vrátil, se tento zbavil těžkého břemene, jež naložil na bedra nebohé církve. A je logické, že této musí s tímto nelehkým břemenem pomáhat. Ať už současným církvím křesťanským nebo muslimům, jimž čeští křesťané dříve či později budou muset své majetky předat, neboť není možné, aby nová česká náboženství byla v porovnání s křesťany diskriminovaná.

 

Jak Evropská unie dále rozhodla, bude (nejen) v České republice v zájmu zabránění náboženskému pnutí zaveden nový, univerzální bůh, společný pro všechna náboženství. Z Mohameda, Jehovy a Ježíše tak má vzniknout univerzální MoJžíš. Evropská unie se již na podpoře tohoto řešení shodla a tento nový pán nebes bude uveden do funkce, jakmile dorazí odpověď od muslimů, zda jim nebude vadit, že má Ježíš ve jménu nového boha o písmenko víc než Mohamed.

 

Evropská unie rovněž vyčlení peníze na to, aby v každém evropském a tudíž i českém městě vyrostla minimálně jedna mešita, v níž se budou muslimové intenzivně modlit za to, aby jednou bylo líp. Přinejmenším pro ně. A každá z těchto mešit pak zároveň získá jeden ministerský post v české vládě, aby byly modlitby jejích věřících vyslyšeny tam nahoře i v případě, že nebudou vyslyšeny až tam úplně nahoře.

 

Nu a nezapadl pochopitelně ani Evropské komisi adresovaný návrh českého ministra Dienstbiera, aby byl každému českému muslimovi automaticky přidělen i patřičný počet panen. Což má být zárukou toho, že se naši muslimští bratři budou v Česku cítit jako v ráji a nebudou se do tohoto chtít tak často dostat pomocí sebevražedných atentátů. Za adekvátní přísun panen budou zodpovědné české rodičky, jimž bude jejich dostatečná plodnost kompenzována právem vycházet na veřejnost za účelem plození i bez hidžábu.

Autor: Viktor Pondělík | sobota 9.7.2016 11:00 | karma článku: 0 | přečteno: 17x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0