Skvělá zpráva, ale…

Kdo mne zná, ví dobře, že jsem až do morku kostí odpůrcem všemožných náboženských raplů. Ať si vyznává kdo chce, co chce, ale jakmile začne ve jménu své víry páchat nesmysly či dokonce zrůdnosti…

… u mne skončil.

A tudíž není vůbec divu, že mne potěšila zpráva o tom, kterak německý soud v Augsburgu potrestal „učitelku“ zvrhlé křesťanské sekty (http://www.lidovky.cz/dva-roky-za-tyrani-deti-soud-potrestal-ucitelku-krestanske-sekty-p9u-/zpravy-svet.aspx?c=A160621_141227_ln_zahranici_msl#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_lidovky&utm_content=main). Dva roky natvrdo jí napařili, a to za týrání jejích svěřenců.

Už před třemi lety odebrali Němci této sektě zvané Dvanáct kmenů čtyřicet týraných dětí, po čemž někteří z jejích členů dokonce raději přesídlili z Německa k nám (kde prý vlastní v Mšeckých Žehrovicích na Kladensku farmu), ale zjevně se to minulo účinkem. Týralo se dál a tato první potrestaná členka této sekty byla raději hned po vynesení rozsudku v soudní síni zadržena, aby neprchla před trestem do ciziny.

Šestapadesátiletá „učitelka“ sama přiznala, že při výuce děti trestala metlou a bila je i osmkrát denně. Padlo třeba třicet ran za zakoktání dítěte při hlasitém předčítání. A to už na rozdíl od jiných přelíčení s touto sektou v minulosti nanejvýš podmínka nespravila.

Protože všechno má své meze a striktní život podle bible v přísně hierarchizovaném společenství, jež se živí pěstováním vlastních plodin a chovem hospodářských zvířat a děti odmítá posílat do veřejných škol kvůli výuce sexuální výchovy a evoluční teorie, není nad zákonem, jenž v Německu platí.

Jsou věci, které se zkrátka nedělají. A Němcům už došla trpělivost a sáhli k nepodmíněnému trestu. Potrestali nezákonně si počínající osobu zvanou mezi jejími lidmi učitelka.

Jakkoliv se tato hodlá proti verdiktu ještě odvolat, potěšilo mne toto soudní rozhodnutí. A potěšilo by mne ještě více, kdyby po tomto následovalo podle hesla „padni komu padni“ i trestání jiných nábožensky motivovaných nezákonných počinů.

Co myslíte, pošlou třeba Němci někdy za katr i „učitele“ muslimské?

Autor: Viktor Pondělík | sobota 25.6.2016 11:00 | karma článku: 0 | přečteno: 28x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0