Politikům a otrlým

Tak už naše země přijímá první „chtěné“ migranty. Ukazují nám je v televizi, vysvětlují, jak nás tito mají rádi, jak se chtějí začlenit, jak jsou fajn. Nic proti nim; konec konců, byli pozváni. A jejich hostitele jsme si zvolili.

A také se to tu už pořádně hádá. Protože od východu sem táhnou další podobní i nepodobní a jsou tu tendence vnutit nám i část těchto.

A pak je tu i druhá strana, tedy západ, ještě přesněji Německo. Jež nyní přišlo s oficiálním přiznáním (http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/395974-nemecko-netusi-kam-se-mu-ztratilo-130-tisic-migrantu.html), že vůbec netuší, kam se mu ztratilo 130.000 migrantů, těch, kteří loni přišli do Německa, ale do přidělených ubytoven už nedorazili. Zhruba každý osmý uprchlík odtud buď odešel jinam do zahraničí, nebo se tam tito migranti ocitli v ilegalitě. Protože Němci zkrátka ten nápor nezvládali a nezvládají.

A německá vláda počítá s tím, že tam v letech 2015 - 2020 přijde ještě dalších celkem 3,6 milionu takových lidí, což je ale dosud pouze odhad. A i to se tam prý ještě finančně zvládne, ovšem leda v případě, že své úspory Němci „nevyplundrují na jiné účely“, že na migranty vynaloží všech 12,1 miliardy eur ušetřených v loňském roce ve státním rozpočtu, dalších šest miliard získaných díky konjuktuře a 700 milionů eur od spolkové banky. Zvládnou to, akorát pak zůstanou na nule… (http://ceskokrumlovsky.denik.cz/z-regionu/vlci-u-sousedu-tesne-za-hranicemi-20160226-auaa.html).

 A kolik takových migrantů nakonec skončí u nás? A kolik nás to bude stát? Nevím. A myslím si, že to asi neví nikdo. Ale lze bohužel předpokládat, že naši stateční politici nakonec zase cuknou, protože je podle nich vlastně třeba s Evropou držet basu, jsme přece humanisté… A tak budeme mimo jiné i platit, aby se tito měli. Zaručeně nezaplatíme málo. A zaručeně neskončíme na té „německé“ nule, když už jsme i tak v mínusu. Kdo ví, kolik migrantů se k nám přihrne od východu, kdo ví, kolik by se u nás mohlo objevit těch migrantů „německých“, o nichž Němci sami přiznávají, že neví, kde jsou.

Bude to mimo jiné i pěkně drahá sranda!

A já při pohledu na ty údajné chudáky, které jsme přijali a kteří sem míří (http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/396080-reckem-pochoduje-25-tisic-migrantu-miri-k-zavrene-makedonske-hranici.html), otevřeně říkám to, co říkám. Myslím to vážně.

Žádám naše politiky, aby už na tyto nedali ani jedinou korunu z mých daní. A naopak souhlasím s tím, aby dali z mých daní klidně i daleko více peněz na jiné.

Na ty, jejichž fotky mi nyní přišly přímo z Afriky. A na něž se dá dívat leda tak tehdy, má-li člověk opravdu silný žaludek a notně otupělou nervovou soustavu.

Chci, žádám, aby má část daní určená na strádající cizince odešla namísto „našich“ migrantů k těm opravdu potřebným tam. I kdyby se kvůli tomu měl nějaký Syřan, Iráčan nebo co já vím kdo ještě urazit. I kdyby měla paní Merkelová puknout vzteky.

Divíte se mi? Máte-li tedy dost silný žaludek na to, abyste se pokochali následujícími snímky…

Což těm útlocitnějším snad raději nedoporučuji…

 

Autor: Viktor Pondělík | sobota 27.2.2016 18:13 | karma článku: 33,35 | přečteno: 1121x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0