Pane Dienstbiere, pomoc!

Člověk by si řekl, že ti němečtí politici mají všemožné exotické migranty rádi. Protože kdyby tomu tak nebylo, nebyli bychom už po dlouhé měsíce svědky toho, jak tito vládcové hájí zájmy kdejakého cizího elementu.

Člověk by si řekl, že se němečtí politici snaží ze všech sil, aby se u nich měli migranti jako v bavlnce nebo aby měli alespoň na růžích ustláno.

Jenže… překvapivě tomu tak není. Němečtí politici jsou na ony přistěhované nebožáky ve skutečnosti tak zlí!!! Možná ne až tak co se materiální a finanční pomoci týká, ale jinak… Vždyť i migrant je člověk! A k právům člověka patří mimo jiné i možnost…

… oženit se. Což pochopitelně někdo kvituje s povděkem a jiný konstatuje se slzami na krajíčku, ale to je teď nepodstatné. Prostě každý chlap se smí oženit. I přistěhovalec.

Jenže ti zatrolení Němci…

Jaká jenom se to zrodila zrůdnost v jejich hlavách! Už ti zlotřilci sáhli na práva azylantů tím, že jim nedali automaticky domy a hromady peněz, nesnesli jim modré z nebe, a teď prý jim ještě sáhnou na manželky! Ne sice doslova, to by bylo nezákonné harašení, ale to na věci nic nemění.

Němci prostě chudáčkům imigrantům zatrhnou… polygamii (http://echo24.cz/a/ihbWr/nemecko-prestane-uznavat-pristehovalcum-polygamii). Tedy přestanou uznávat vícenásobná manželství mužů přicházejících do Německa z arabských zemí. Protože tato možnost u Arabů doma existuje, ale německý zákon ji zapovídá. A když tak v Německu nelze pojmout za manželku současně více než jednu ženu, mají se tomuto osudu podvolit i arabští imigranti. Chtějí-li se v Německu usídlit, mají se smířit s tím, že zkrátka víc než jednu choť mít nebudou.

Jak řekl dokonce i ministr spravedlnosti Maas, nesmí mít kulturní zvyklosti jiných zemí přednost před německými zákony. A šmytec.

A tak se sice doposud ve výjimečných případech úředně uznávala manželství arabských migrantů i s více ženami, jež mohou tito mít v arabském světě až čtyři, aby se zachovaly rodinné vazby, jenže s tím je teď prý už konec. Teď už se v Německu vícenásobné sňatky uznávat nebudou. Navzdory migrantským tradicím či víře. Německé zákony prý musí v Německu platit pro všechny, rodáky i imigranty.

A výše zmíněný pan ministr dokonce praví, že se bude hledat způsob, jak zákonem znemožnit vynucené sňatky muslimů, respektive nucené sňatky jejich dětí.

Jenom si to představte! Vážený pan imigrant přijde do Německa a rázem aby se spokojil s nanejvýš jednou manželkou a ostatních se zbavil. Pan imigrant aby se smířil s tím, že už své děti nuceně nesezdá, protože se to nelíbí nějakým závistivým chudákům Němcům, kteří se vesměs na víc než jednu manželku nezmohli, a to s odkazem na nějaký zákon.

Jenom si to představte! To přece není fér! Aby si jeden vzal tolik žen a pak tohle!

Kde chudák imigrant potom najde trochu toho erotického povyražení? Kde má vzít peníze, které by jinak všechny jeho manželky pobíraly coby sociální dávky? S kým si má za stejným účelem nadělat dostatek dětí?

Pane Dienstbiere, pomoc! Vy přece budete mít coby ministr pro lidská práva pro takové lidi pochopení! Domluvte paní Merkelové, aby tuto zrůdnost odvrátila! Vysvětlete jí, že prostě jedna manželka je málo! Vysvětlete jí, že migranti jsou zkrátka specifičtí a mají své oprávněné nároky!

Přece byste nechtěl, aby tam imigranti nedej bože dokonce nejen pracovali, ale i se chodili z nedostatku příležitostí „odreagovat“ na nějaké „kolínské nádraží“! Když se nesmí ženit…

Autor: Viktor Pondělík | sobota 18.6.2016 11:00 | karma článku: 46,71 | přečteno: 31065x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0