Nezvaní hosté

Tak už mají problém i Slováci. Slovensko nyní postihla invaze snědých migrantů, s nimiž tam sice byly problémy už i dříve, ale nyní už to nejednou vážně překročilo únosnou mez. A jsou s nimi stále větší potíže.

Oni snědí migranti tam postupně pozbývají jakékoliv plachosti, a čím více jich tam je, tím drzejší jsou. A třeba ve Vysokých Tatrách už to došlo tak daleko, že tam byla dokonce vyhlášena mimořádná situace.

Protože se tito přivandrovalci nejednou vetřou až přímo k obydlím místních lidí, a to nejednou nejen pod rouškou tmy, ale i za bílého dne. Přicházejí, prohrabávají kontejnery s odpadky, ovšem někdy se i pokoušejí dostat do budov, v nichž pochopitelně nemají co pohledávat. Dobývali se tak už třeba do hotelu a penzionu ve Starém a Novém Smokovci, do základní školy v obci Vyšné Hágy, do základní školy s mateřskou školou Dolný Smokovec. A ve dvou případech prý dokonce napadli i psy, kteří bránili objekty svých páníčků.

Nejhůře jsou prý na tom Vyšné Hágy, Nový Smokovec, Starý Smokovec, Dolný Smokovec, Tatranská Kotlina a Tatranská Lomnica, kde je těchto nezvaných hostů více, než je zdrávo; počítají se tam na stovky a ve srovnání s dřívějškem je jich výrazně více, což potvrzuje i náčelník městské policie Vysoké Tatry.

Jeden takový nezvaný host se třeba pokusil i ve dvě hodiny odpoledne proniknout do hotelu, v Dolním Smokovci jiný zatarasil řidičce auta cestu a nedovolil jí opustit auto, další zaútočil na psa pár metrů od vchodu do domu a pokusil se ho odtáhnout do lesa,…

A lépe prý zřejmě nebude. Protože si tito hnědí vetřelci zvykli na takovéto chování, zvykli si na takový způsob obživy a mladí z jejich řad toto jednoduše odkoukali od svých rodičů a počínají si stejně, nepřipadá jim na tom nic divného. A primátor města s nevolí připustil, že tyto vetřelce bohužel nemá samospráva právo střílet.

A tak se Slováci ze zasažených lokalit obávají. O sebe… a vlastně nejen o sebe. Protože v květnu přijíždí do Tater řada školních výletů, stoupají počty návštěvníků. A co vy víte, co se stane! Lidé tam sice (alespoň prozatím) mohou ještě vycházet z domu na ulici, ale to není důvod ke zlehčování situace. Už dnes je třeba mít se na pozoru, už dnes by místní neměli chodit ve večerních hodinách třeba do blízkosti kontejnerů.

Protože co jeden ví! Kdo ví, co takový snědý přivandrovalec udělá! Co udělá takový nepřizpůsobivý migrant, se kterým se zkrátka nelze domluvit…

Protože zkoušeli jste se někdy s takovým domluvit? S takovým… medvědem (http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/400008-medvedi-zcela-ztraceji-plachost-vysoke-tatry-vyhlasily-mimoradnou-situaci.html)?

Autor: Viktor Pondělík | středa 6.7.2016 11:00 | karma článku: 0 | přečteno: 33x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0