Jsem pesimista…

Kam se hrabou naše romská paterčata na jakéhosi Sardara Džana Muhammada Khildži z Pákistánu! Tento pán si prý usmyslel, že se „dopracuje“ sta potomků, jež si pořídí se třemi dosavadními a čtvrtou zatím teprve hledanou chotí.

Tento pán si prý již udělal pětatřicet dětí, do stovky má tudíž ještě dost daleko. Ale má v tom jasno. Chce prostě mít rovnou stovku potomků (https://www.novinky.cz/koktejl/405627-pakistansky-otec-35-deti-chce-mit-sto-potomku.html). A proto nyní, jak už jsem zmínil, hledá za účelem plození i čtvrtou manželku. A na sociální síti se mu prý nabídky natěšených ženušek jenom hrnou. A jeho tři současné ženy údajně pranic nenamítají, byť nikomu nedovolil, aby se jich na to přímo dotázal.

Je to holt muslim a věří, že je jeho náboženskou povinností mít co možná nejvíc dětí. A když má coby zdravotník dost peněz na to, aby všechny své ženy a děti v pětipokojovém domě z nepálených cihel zaopatřil, protože vede neoficiální kliniku, má údajně zdravotnickou kvalifikaci a účtuje si někdy i padesátikorunový poplatek za své služby, plus jako vedlejšák vede z darů financovaný seminář zaměřený na studium koránu…

Sice si připouští, že sto dětí finančně neutáhne, jenže o peníze na stravu, vzdělání a zdravotní péči pro jeho rodinné příslušníky… prostě a jednoduše požádal vládu. A nepomůže-li vláda, pomůže prý bůh.

A ne-li bůh?

Mám neblahé tušení, že potom přijde na řadu… Evropská unie.

Však už dávno víme své, že? A co to je, chlap s několika manželkami a stovkou dětí! Proč jim neposkytnout azyl, že?

Když je to, jak zaznělo, „nedostatková profese“, tedy zdravotník, a když se prý chce obdobně medicíně věnovat i jeho nejstarší dcera. Zatímco jeho nejstarší syn podpoří naši populační křivku… protože ten prý chce otce, co se počtu potomků týká, ještě překonat.

A ona to nějaká vláda zaplatí. Ovšem jím oslovená vláda Pákistánu to sotva bude…

Autor: Viktor Pondělík | úterý 21.6.2016 11:00 | karma článku: 31,10 | přečteno: 841x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0