Co si o tom ministerstvu myslíte?

Už jste se někdy zamysleli nad tím, čím pro vás je ministerstvo zemědělství, co pro vás kdy učinilo a jak ho a jeho činnost vlastně vnímáte? Možná ano, ale spíše ne, že? Protože kdo by se nějak zvlášť staral právě o tento resort?

Jenže onomu ministerstvu zřejmě není po chuti, že se o něm málo mluví, bojí se, nevěda, jak o něm prostý lid smýšlí. A tak přišlo s nápadem. A vypsalo tendr na marketingový průzkum (http://www.denik.cz/z_domova/ministerstvo-se-dozvi-za-6-milionu-korun-jak-jej-vnima-verejnost-20160522.html), jenž by měl ministerstvu ukázat, jak ho vnímá veřejnost.

Do konce června se tak mohou ministerstvu hlásit firmy, které by měly zájem po dobu dvou let zjišťovat postoje široké i odborné veřejnosti třeba k takovým věcem, jako jsou obchodní strategie prodejců potravin, zábor půdy pro obnovitelné zdroje energie, ryby a rybářství, mělo by se zjišťovat, nakolik ovlivňují média názory lidí na resort zemědělství.

Má prostě být zjištěno to, co ovlivňuje spokojenost lidí s prací ministerstva. A tak byl vypsán tendr…

A co se ministerstvo dozví?

V mém případě něco jiného, než jsem si o tomto do této chvíle myslel.

Protože doteď mi bylo takřka neznámým a vlastně lhostejným. Kdežto nyní už bude můj názor na ně o hodně negativnější. A to díky právě tomuto zjišťování.

Protože ministerstvo zjistí názory lidí na ně… za šest milionů korun z našich daní.

Přesně tolik má stát zjišťování, jak veřejnost ministerstvo zemědělství vnímá. Šest milionů se rozfofruje, aby se někdo někoho zeptal, co si myslí o onom ministerstvu.

A tak co kdybychom se urychleně sebrali a napsali panu ministrovi, co si o něm a jeho ministerstvu myslíme? Jen tak ve volné chvilce a z vlastní vůle. Ušetřilo by se tím šest milionů z peněz nás všech…

Nuže, vážené ministerstvo! Já si o tobě po přečtení článku http://www.denik.cz/z_domova/ministerstvo-se-dozvi-za-6-milionu-korun-jak-jej-vnima-verejnost-20160522.html myslím, že…

Autor: Viktor Pondělík | úterý 24.5.2016 12:02 | karma článku: 27,85 | přečteno: 865x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0