A u nás pedofily zavíráme…

Pedofilie je, jak se na tom zřejmě valná většina našinců shodne, zvrácenost, jež nemá v civilizované společnosti co pohledávat. A ti, kdo jsou touto úchylkou stiženi, by se měli léčit. Nebo skončit někde zavření, aby neškodili.

Protože prznit děti, to zkrátka není normální. Není to akceptovatelné, protože si díky takovému počínání odnášejí naši nejmladší tu větší a tu menší trauma, jež je poznamenává leckdy i více než tragicky a na celý život.

Děti je prostě před pedofilními úchyly nutno chránit.

Tedy pokud jeden nežije v „kulturně odlišných“ zemích. Jakou by mohlo být dejme tomu i Německo.

Protože čistokrevná německá politička, ministryně s „ryze německým“ jménem Aydan Özoguz, se svými názory od mého v úvodu zmíněného mínění diametrálně odlišuje.

Tato sociálnědemokratická ministryně pro integraci menšin je totiž zastánkyní sňatků dětí. Jak tato praví (https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/419798-zakaz-snatku-deti-muze-divkam-ublizit-tvrdi-nemecka-ministryne.html), může být zákaz sezdávání dětí v Německu sice dobře míněným, ale… zakážou-li dětem ženit se a vdávat, může to dívkám ublížit…

Německá vláda prý sice chce zakázat a anulovat sňatky dětí dozajista s dobrými úmysly, jenže toto nelze v Německu aplikovat plošně. Protože kdyby se tyto sňatky zakázaly… tvrdě by to poznamenalo některé ženy a děti.

Pokud se totiž takové děti oženily a provdaly v muslimských zemích a poté imigrovaly do Německa, hrozí ženám po anulování jejich v Německu nezákonného sňatku třeba i společenské vyloučení, ztráta právních nároků na podporu pro jejich děti a dědictví, jejich potomci se stávají nemanželskými a mnohdy by jim to třeba i znemožnilo návrat do vlasti. A takových německými zákony diskriminovaných sezdaných nezletilých především ze Sýrie, Afghánistánu a Iráku prý bylo letos v červenci v Německu celých 1.475, z nich pak ve 361 případech nebylo aspoň jednomu z partnerů ani čtrnáct let.

Připravovaná novela německého zákona, podle níž nebudou akceptovány sňatky osob mladších šestnácti let a u osob mezi šestnácti a osmnácti lety o tom podle okolností rozhodnou příslušné úřady, o níž informoval německý ministr spravedlnosti Heiko Maas, je tak podle paní ministryně jednoznačně škodlivá. Ublíží, zejména provdaným holčičkám…

A tak, drazí pedofilové, vzhůru do muslimských zemí. Ožeňte se tam a pak se vraťte a vesele si przněte děti v Německu. Tamní paní ministryně pro integraci menšin se vás určitě zastane. Protože přece nedopustí, aby vámi znásilňované děti „trpěly“.

Autor: Viktor Pondělík | neděle 6.11.2016 13:49 | karma článku: 16,52 | přečteno: 1175x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0