A proč skončit u tohoto?

Švédsko, již nějakou dobu přeplněné migranty, zřejmě přišlo na to, jak se vyrovnat s problémy. Alespoň tedy s  problémy týkajícími se muslimů, kteří jsou pro jejich zemi potenciálně nebezpeční.

Švédsko se zkrátka rozhodlo, že… začne jednoduše vzdělávat vlastní muslimské duchovní (http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/396168/svedsky-recept-na-islamisty-spusti-vlastni-vyuku-muslimskych-duchovnich.html).

Za peníze ze státního rozpočtu budou financovat vzdělávání muslimů. Věřící, kteří se tam chtějí stát imámy, tak budou studovat doma, bez nutnosti odjet za tímto vzděláním do ciziny, a tím by se podle tamních politiků mělo zabránit extremistickým vlivům, jež zahraniční duchovní na ty švédské nejednou mívají.

První z těchto kurzů placený ze státních peněz by měl být zahájen na střední škole Kista ve Stockholmu a má přispět ke stabilizaci situace ve Švédsku, jež je kvůli imigraci muslimů v posledních měsících vyhrocená a provázená třeba i útoky pravicových radikálů na mešity. Protože tam zažili třeba hned celou sérii znásilnění a sexuálního obtěžování ze strany muslimů či uprchlíků, a to se ještě některé z takových počinů pokoušela policie zamlčet.

Bojí se místní „našinci“, bojí se tamní Židé. A s tímto strachem se zkrátka musí zatočit. Výše zmíněným způsobem. Tím, že si Švédsko na státní útraty vzdělá svoje vlastní islámské duchovní.

A pak už tam bude dobře… Nebo by zřejmě mělo být. Podle těch, kdo o tom rozhodli.

A je to vskutku „geniální“ rozhodnutí!  Tak „geniální“, že by možná neškodilo, kdyby se podobná opatření rozšířila i na jiné sféry života a snad i do celého světa.

Mohlo by se třeba začít bojovat proti drogovým mafiím tím, že by drogy prodával sám stát prostřednictvím svých prodejců. Proti trestné dětské pornografii by se mohlo bojovat tak, že stát zřídí vlastní weby s takovým obsahem a přetáhne tak klientelu zločinným konkurentům. Mohli bychom bránit falšování peněz tím, že by se jich natisklo tolik, že už by je vlastně nikdo nechtěl a nenamáhal se tudíž s falšováním. Mohli bychom bojovat proti nezaměstnanosti tím, že by se zrušila práce. A počet zlodějů by se mohl zredukovat tím, že by politici najali lidi, kteří by z moci úřední vše rozkradli sami, aby se už na soukromé zloduchy ničeho nedostalo…

I když… to poslední už zavádět netřeba, to už se vlastně děje dávno. To je tu mnohem déle než švédský názor, že bude pokoj od muslimů, když si nadělají své vlastní muslimy, že vlastní švédští muslimové ochrání zemi před muslimy a prosadí tam přímo křesťanskou lásku…

Autor: Viktor Pondělík | sobota 28.5.2016 11:00 | karma článku: 34,98 | přečteno: 1466x
  • Další články autora

Viktor Pondělík

Nebohá země česká

10.7.2022 v 23:13 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Sliby u nás neberou konce

14.5.2022 v 15:31 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Nejsme zrůdy, bruselata

18.4.2022 v 16:09 | Karma: 0

Viktor Pondělík

Jací my Češi jsme?

21.3.2022 v 16:26 | Karma: 0