Sebevražedné tendence západní civilizace

The fate of all mankind I see Is in the hands of fools. Verše z úchvatné písně Epitaph od skupiny King Crimson nejlépe charakterizují současnou západní civilizaci, reprezentovanou politicky korektními, ale slaboučkými a neschopnými lídry.

V době, kdy se u břehů Itálie vylodilo 100 000 uprchlíků z Afriky, převážně muslimů, se zabývají pitomostmi a zcela ignorují pud sebezáchovy. Osud lidstva je v rukou bláznů. Povinnou četbou těchto „lídrů“ by se měla stát kniha Kolaps a regenerace předního světového egyptologa Miroslava Bárty. Podle něj se euroatlantická civilizace ocitla na osudové křižovatce a hrozí jí krize podobná pádu civilizace staroegyptské. Obě společnosti trápily, respektive trápí neúnosné sociální výdaje, přebujelá byrokracie a neschopné politické elity.

Zmíněných 100 000 uprchlíků (a další statisíce lze očekávat) představuje nejen ohromné sociální výdaje, protože Afričané předpokládají, že se o ně Evropa se vším všudy postará a bude je živit, ale i ohromná bezpečnostní a civilizační rizika, která vyznavači multikulturalismu bagatelizují.

V Česku se nyní hojně komentuje výrok ombudsmanky Anny Šabatové, že „muslimské šátky do českých škol patří“. To je nesmírně nebezpečný precedens, protože diskriminuje domácí většinu, která ve škole podle školního řádu nesmí mít během vyučování pokrývku hlavy. Je to nadržování islámu! Čeští studenti by na protest měli zahájit školní rok s klobouky a čepicemi na hlavách. Zastala by se jich ochránkyně lidských práv paní Šabatová?

Povolením šátku se může spustit lavina; příště bude třeba povolit stavbu mešit, výuku koránu ve školách, nakonec právo šaría. A budeme na tom jako v Belgii, kde stále radikálnější imámové radí Belgičanům, že když se jim nelíbí chování muslimů, ať se odstěhují. V Anglii zase zaznělo z mešity doporučení, že všechny anglické puby by se měly proměnit v modlitebny. Samozřejmě muslimské.

Nedávno jsem narazil na šokující text, který v Česku nikdo bůhví proč nepublikoval, uvádím jeden odstavec v plném znění: With the stated aim of converting millions of non-Muslims Germans to Islam, there has since been launched an unprecedented nationwide campaign by Islamic radicals to distribute 25 million free copies of the Koran as part of their „A Koran in Every Home" plan to have the German people "better understand" Islam. Distribuce 25 milionů (!) koránů zdarma mezi nemuslimské Němce a cíl získat pro islám miliony Němců, to je už opravdová a neskrývaná snaha o islamizaci země!

Zatímco ohromná tlupa přeplácených neschopných byrokratů v Bruselu a Štrasburku řeší zakřivení okurek a banánů, syrečky, žárovky, užívání názvu rum a energetické štítky na domech, Islámský stát nepokrytě dává najevo expanzní extrémistické choutky dál rozšiřovat sféru vlivu práva šaría, které předpokládá stínání hlav bezvěrců nebo jinověrců, neochotných konvertovat k islámu. Ofenzivu vyhlásili radikální islamisté v zemích, kde už hrají významnou roli, v Británii, Francii, Nizozemsku, Belgii… Šátkový verdikt ombudsmanky Anny Šabatové se jeví jako zcela bezvýznamný, ale z principiálního hlediska je velice nebezpečný pro agresivnější nástup islámu v Česku. Chce paní Šabatová návrat středověku do České republiky?

Politiků, kteří si nebezpečí islamizace a ohrožení západní civilizace uvědomují a kašlou na pokryteckou politickou korektnost, je jen pár. A jsou označováni za xenofoby a rasisty, viz například nizozemský politik Geert Wilders, v Česku je otloukánkem multikulti a pravdoláskařské scény senátor Tomio Okamura, který se jako jeden z mála českých politiků (odvážný je i senátor Jaroslav Kubera) nebojí nazývat věci pravými jmény.

Naštěstí ale existují i velcí státníci, kteří si nebezpeční nekorigovaného přistěhovalectví uvědomují. Australský premiér John Howard zcela nekorektně v parlamentu prohlásil: „Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte.“ A ve stejném duchu promluvil v ruské dumě i prezident Vladimir Putin: „"V Rusku žijí Rusové. Kdokoliv menšinový, odkudkoliv, chce-li žít v Rusku, pracovat a jíst v Rusku, by měli mluvit rusky, a měl by respektovat ruské zákony.“ Pokud chtějí muslimské dívky studovat se zahalenými hlavami, mají možnost chodit do školy v zemích, kde je to běžné. Ony se musí přizpůsobit, ne Česko. Češi, dlouhodobě žijící v muslimských zemích, se zcela automaticky přizpůsobují místním zvyklostem a nesnaží se vnucovat domorodcům svoji kulturu a náboženství.

Howardův a Putinův přístup k přistěhovalectví je jediný možný, nejen směrem k expanzivnímu islámu. Sebevražedné tendence západní civilizace je třeba razantně zastavit i politicky a multikulturně nekorektními způsoby. Jinak si nakonec jen zazpíváme s King Crimson poslední verš z písně Epitaph: Yes I fear tomorrow I'll be crying. Ano, obávám se, že zítra budu plakat.

 

Autor: Jaroslav Pomp | čtvrtek 28.8.2014 9:40 | karma článku: 36,85 | přečteno: 1652x