Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Obávam sa, že západná Európa sa nachádza v jednom z posledných štádií dekadencie. Tá sa okrem iného vyznačuje relativizovaním hodnôt, obdivom smrti, pohŕdaním vlastnou minulosťou, obdivovaním všetkého cudzieho.

Nie som si istý, či sa sama dokáže z tohto srabu dostať.

0 0
možnosti
Foto

Problémy se musí řešit a ne je bagatelizovat. Je to sobecké, ale jsem rád, že jsem stár.

0 0
možnosti
PK

Vše dobré i v tomto případě zlé je o penězích. A ty jsou nebo byly z nekřesťanských cen ropy a plynu. Kdybychom dokázali jejich spotřebu výrazněji omezit, nahradit, tak by se část problému vypařila. Nezpochybňuji vaši úvahu - jen jak si představujete řešení - potápět bárky u Lampedusy nebo využít našich zkušeností a postavit pořádnou železnou oponu v Řecku a jinde na východě? Přijde nezvaný cizinec - tak žádné jídlo, ubytování a šup zpátky - ale většinou kam?

0 0
možnosti
PP

ad) Okamura, "co se neboji rict veci naplno":

"My nebudeme nikoho rozlišovat podle náboženství. Rozhodně nechceme omezovat svobodu kohokoliv, v tomto případě žen, co si na sebe vezmou. To ať si rozhodnou samy. Nicméně trvám na tom, že v případě, že je potřeba někoho identifikovat například na úřadě, u pasové kontroly, u zkoušky na vysoké škole nebo když je vyzván policií, tak je nutné, aby takového člověka bylo možné jasně identifikovat. Nechceme to ale zužovat na muslimky. U nás na Moravě moje babička taky chodí s šátkem na hlavě, a když fouká vítr, nebo sněží, může ho mít i přes pusu. Takže to nemůžeme rozlišovat podle náboženství."

0 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 30,49
  • Průměrná čtenost 2141x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik