Otevřený dopis pomateným feministkám

Držím organizátorům Tour de France palce, aby nepodlehli zběsilému tlaku vás, feministek, a nebyli srabi jako pořadatelé automobilové Formule 1 nebo cyklistické Vuelty, kteří zbaběle ustoupili a krásné ženy vygumovali. 

Feministky,

Trýzní mě, že nemohu napsat milé feministky, jak by se slušelo, ale nechci se dostat na černou listinu sexistických prasáků, demaskovaných díky kampani Mee too. Možná bych tam už také byl, ale naštěstí nejsem ani bohatý, ani slavný. Uf, mám kliku.

V minulých týdnech jsem jako každý cyklista s nadšením sledoval Tour de France, úchvatný sportovní podnik s více než stoletou tradicí. A teď jsem se s hrůzou dočetl, že feministkám vadí modelky na podiu, které obklopují vítěze etap, opravdové hrdiny, a dokonce si s nimi vymění decentní polibky na tvář. A to prý je, podle feministek, neuctivé vůči ženám, které na podiu stojí. Požadují okamžité zrušení této tradice, prý jsou to „sexistické scény“, které přebírají media a tím dehonestují ženy. Uf, to je fakt brutální blábol.

Ty ženy, vesměs krásné, patří k dekorování vítězů Tour de France stejně neodmyslitelně jako kopce Tourmalet, Mont Ventoux nebo Galibier, a jsou na svoji roli náležitě pyšné. V souvislosti s averzí vůči hosteskám jsem se dozvěděl, že ve Francii už dokonce mají ministryni pro rovnost mužů a žen, a ta označila přítomnost hostesek za „zastaralou“. Uf, to je opět brutální blábol, ale ještě brutálnější je, že ve francouzské vládě existuje ministerstvo, které se zabývá idiotsky rovností mužů a žen. Ta je snad daná ústavou!

Vím, zapadá to do doby, kdy se v rámci běsnění politické, genderové a náboženské korektnosti přejmenovávají staleté obrazy v galeriích, jsou snahy o přejmenování staletých hokejových či fotbalových (americký fotbal) klubů, zakazuje se dětem říkat máma a táta, protože korektní je rodič 1 a rodič 2, „osvícení“ rodiče 1 a 2 nechávají u čerstvě narozených dětí nevyplněnou rubriku pohlaví, aby si samotné děti mohly vybrat později, zda jsou kluk, holka nebo třeba hermafrodit (jestli mají pindíka či nikoliv je podružné), podržet ženě dveře v podání muže je téměř trestným činem, už to má prý spočítané slavný agent 007, Ianem Flemingem napsaný jako bílý alfasamec, který se převtělí do černošky...  Těch zvěrstev je víc než dokáže pochopit mozek chlapa, který je heterosexuál a nadosmrti se mu budou líbit jen ženy, kterým pomůže do kabátu, podrží dveře a bude je ctít jako múzy, feministkám navzdory.

Držím organizátorům Tour de France palce, aby nepodlehli zběsilému tlaku vás, feministek, a nebyli srabi jako pořadatelé automobilové Formule 1 nebo cyklistické Vuelty, kteří zbaběle ustoupili a krásné ženy vygumovali. Nezachovali se jako chlapi, ale jako genderově korektní poseroutkové.

Feministky, uvědomte si, že ženy jsou a mají být obdivované a respektované muži, protože jsou krásnější, chytřejší a život bez nich by byl na nic. Proto jsou i na podiu pro vítěze etap Tour de France. Buďte na své ženství pyšné! A buďte pyšné na to, že vás chlapi obdivují, že se někteří ještě odváží podržet vám dveře nebo kabát. Teď jsem někde četl titulek, netroufl jsem si článek ani otevřít, že se nějaká žena zasnoubila s lustrem, prý ji sexuálně přitahuje. Pokud je to tak, pak mi zbývá jen popřát příjemné orgasmy.

S přátelským pozdravem,

Jaroslav Pomp

Autor: Jaroslav Pomp | úterý 30.7.2019 9:26 | karma článku: 41,62 | přečteno: 2130x