Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

paulchen

16. 6. 2011 3:23
Revoluce, znárodnění, umlčení kritiků. KSČ 1948, KSČM 2012

Ty trdlo! Co tu strašíš KLDR?! Porovnáváš jablka a brambory! Jen se podívej, co se stalo od privatizace!

Kolik hodnot bylo zničeno?! Pracovních míst a navíc i sociálních jistot. Vždyť tento diktát, co nyní existuje, je ještě horší než ten, o kterém píšeš! A BUDE ještě horší, když se nic nestane!

0 0
možnosti
PB

Barkynson

17. 5. 2011 13:26
Já si vždy jen

rád uvědomím, jak to zdevastované Československo bylo dobré pro rozkradení v privatizaci a bylo nástrojem ke zbohatnutí spekulantům a úplatkářům.Vzpomeňme hlandské dražby, spočítejme zisk, který měl z privatizace stát a pak se ptejme jak moc byla ta naše ekonomika zdevastována, když po nákupech v privatizaci dnes lidé, kteří skupovali různými praktikami majetek v privatizacích do svého osobního majetku pod záštitou různých a různě vzniklých firmiček, dnes ovládají tuto zemi na poli ekonomickém a hlavně bankovním??To bylo znárodnění jak víno, jen už zprivatizované objekty neslouží lidem, nýbrž individuálním potřebám....A jak se na tu privatizaci spěchalo, že?? :-))))))))))))))) Je mi smutno z lidí, kteří to nevidí, je mi smutno lidí, kteří mne za mou pravdu označí komunistou a pošlou na Kubu :-))) ale já vím své, Vy né? :-))

0 0
možnosti
O

Oldshaterhand

17. 5. 2011 12:47
hm

a co tvoji Modrasci ?

0 0
možnosti
AN

TondaN

12. 5. 2011 22:26
áá

:-) to je sestava:-)

0 0
možnosti
PN

aptnajla

11. 5. 2011 11:32
Rudo máš další náměty na blogování

Dalík,Tluchoř a další odeesácké megaprůšvihy a megazlodějiny. Tak šup šup do toho. ;-D;-D

0 0
možnosti
VS

Astaroth

10. 5. 2011 17:12
hura!

Uz se tesim na neodvratne vitezstvi lidu skrze jeho predvoj - KSCM VR^

0 0
možnosti
RN

Zechazia

10. 5. 2011 19:01
Re: hura!

Si delas prdel a nebo jsi hrozne naivniRv8-o

0 0
možnosti
AA

Jack Russell

10. 5. 2011 13:06
Komunismus naháněl hrůzu již od r. 1848

Naháněl hrůzu především těm, kteří žili z majetku nabytého po Bílé hoře, z majetku vydřeného otrockou prací dělníků průmyslové revoluce, z majetku ukradeného v koloniálních zemích a z majetku získaného vykořisťováním dělníků a zaměstnanců. Komunismus svými historickými excesy naháněl hrůzu i mě a všem poctivým lidem. Přesto z něj nemám strach. Věřím totiž, že komunisté, poučeni svými chybami a nedostatky, s využitím všech současných možností a zkušeností, ve zcela jiných podmínkách než tomu bylo v období Studené války, by dokázali skloubit to dobré, co přináší svobodné podnikání s tím, co se osvědčilo za socialismu. Komunistů se nebojím, ale bojím se blbců majících politickou moc jen proto, že mají moc ekonomickou. 300 let fungování buržoazní demokracie a kapitalismu mě dostatečně nepřesvědčilo o jeho historické oprávněnosti. A přitom to nejhorší nás teprve čeká.

1 0
možnosti
PN

aptnajla

10. 5. 2011 9:02
Tak panáček si koupil za komančů

autíčko v mototechně a cestoval do NSR. Teda Rudíku, neměl ses špatně za těch komančů. Tehdy se neměli špatně jenom přisluhovači či přímo udavači. Rudo, Rudo, řekl jsi o sobě možná více než jsi chtěl ty bububu banány a vložky.;-D;-D

0 0
možnosti

jarinka

10. 5. 2011 7:11
Vždycky se musím pousmát,

když někdo píše o nedostatku banánů či mandarinek za socialismu. Jakoby na tom záleželo štěstí člověka. Což tak napsat článek o tom, v kolika letech se chodilo do důchodu dříve a v kolika dnes? Muži chodili v šedesáti, ženy dle počtu dětí ve třiapadesáti až sedmapadesáti, dále pro těžce pracující jako horníky nebo lamače kamene byla důchodová hranice ještě nižší. Neexistuje žádná životně důležitá věc, která by byla dnes lepší než dříve, pro většinu národa. Komunisté udělali za svoji éru hodně dobré práce a za to jim patří díky.

1 0
možnosti
FH

Bouše

10. 5. 2011 7:26
Re: Vždycky se musím pousmát,

Takové kecy mám nejraději. Když ti vaši komanči udělali tolik práce, jak to, že jsme v roce 1989 byli na chvostu vyspělé Evropy a naše životní úroveň byla přirovnána k rozvojovým zemím ? Kam se podělo postavení předválečného Československa mezi desítkou nejvyspělejších států světa ? :-/ Rv  

0 0
možnosti
K

kaktusak

9. 5. 2011 23:58
Snad nevěříte žluťáckému Právu?

Panu majiteli - privatizátorovi Porybnému se dnešní kapitalismus pochopitelně moc zamlouvá, takže si v boji proti komunistům pomáhá polopravdami a vy jste v tom jeho pilným žákem.

Zrušení zločineckého Severoatlantického paku (a potrestání válečných zločinců) je rozumný požadavek. V Bělorusku nevládnou komunisté. Třicet let se čekalo na byt v centru Prahy, někde se dal sehnat prakticky okamžitě, chtělo se to starat. Při privatizačním puči podpořilo Havla pár set tisíc lidí z 15 miliónů, takže na zákaz KSČ nebo něčí vraždění vůbec nemohl pomýšlet. Nedostatky v zásobování byly způsobeny nutností vynakládat během studené války obrovské částky na obranu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon