Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bolševické opatření,kterým bezesporu sankce jsou, mnozí zastánci svobody obchodu kritizují. Je příznačné, že je podporují pravě ti, kteří se označují za tzv. demokraty - ve skutečnosti jsou to však přepólovaní komunisté.

4 12
možnosti

Sankce jsou jinou formou plosneho zakazu a regulace, takze s nimi svobodomyslni lide opravdu souhlasit nemohou.

4 6
možnosti

Vitam minusare a cekam na jejich vysvetleni, jak to tedy se sankcemi a svobodnymi myslenkami je :-)

0 0
možnosti

J77a66r55a 34R23a71n54k

14. 10. 2014 22:53

Davide, zatim veskere sankce fungovaly a dobre: Jizni Afrika, Kuba, KLDR (a netvrdte, ze z Kuby uz nikdo neutika) a funguji dal, nejlepe na tom bude Cina, ropa je asi kolem 70-80 za barrelR^

2 2
možnosti

já ti nevím Karle :-) v KLDR je u moci pořád ten samý klan Kimů, jejich gulagy jsou větší a větší, bratři Castrové taky pořád fungujou, v JAR to se po pádu apartheidu dostalo do podobného apartheidu, ale naopak, ekonomika po znárodňování majetku farmářů padla taky docela na hubu, z KLDR a Kuby se utíká tak nějak pořád stejně... Nějak ty pozitiva sankcí prostě nevidím a to se fakt snažím...;-)

2 0
možnosti

Jaképak vysvětlování. Napsal jste čirou hovadinu. Spojovat sankce proti jednomu státu za účelem omezení jeho roztahovačné politiky s plošným zákazem a regulací, to je tedy hodně mimo mísu.

0 0
možnosti

Jedno o voze, druhé o koze. Sankce je omezení, restrikce, trest. Dedukce, že je to teda levicové až komunistické, je fakt dobrý blábol. Ale jak je libo, fantasmagorii se meze nekladou...

2 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon