Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

sankce by měly vaprovokovat větší iniciativu výrobců, vědců, obchodníků a zejména politiků, aby to podporovali!!! Sypat výrobky do Ruska je snadné a vedlo k lenosti.... Nalézt náhradu za plyn, naftu-to je hozená rukavice vědcům, technikům!!! A nalézt nové trhy=lepší výrobky, lépe komunikovat, propagovat, obchodovat. Čili samé pozitivní věci. Jen Putinovi příznivci jsou proti. Svobodu vyměňují za papouškování ruské propagandy, hanba jim!

1 0
možnosti
JZ

J57a67n 21Z78i59e78g33l44e35r

17. 10. 2014 17:53

Výborný článek a zasloužená karma. R^:-)

3 0
možnosti
VH

Nekritizujte  Mládka, kritizujte ty kteří ho volili.

3 0
možnosti
AM

Může mi někdo z pravdoláskařů a podporovatelů tvrdých sankcí objasnit, jak je možné, že v Soči konaly závody F1 a nikdo z představitelů jednotlivých zemí proti tomu ani neštěkl. Když jde o velký prachy tak je ticho !!

3 0
možnosti
JR
Foto

Bolševické opatření,kterým bezesporu sankce jsou, mnozí zastánci svobody obchodu kritizují. Je příznačné, že je podporují pravě ti, kteří se označují za tzv. demokraty - ve skutečnosti jsou to však přepólovaní komunisté.

4 12
možnosti
DM

Sankce jsou jinou formou plosneho zakazu a regulace, takze s nimi svobodomyslni lide opravdu souhlasit nemohou.

4 6
možnosti
AM

Zoufalý kvikok mající odvést pozornost od skomírání české "pseudopravice"Rv

2 8
možnosti
MD

U me Mladek ne, CSSD ne, nektere postoje Ruska sporne, presto clanek zavani umelou konstrukci. Uz proto, ze Krym nema se socialismem, socialisty apod. nic spolecneho. Tudiz nekarma.

4 4
možnosti
DM

I parazit Mladek muze obcas konstatovat zrejmy fakt, a lze s nim tedy vyjimecne souhlasit.

9 7
možnosti
Foto

Jenom nechápu, jak někdo může kritizovat Putinovo Rusko před jeho snahou zachránit Ukrajinu před Evropskou Unií s jejím byrokratismem a progresivními daněmi.

3 4
možnosti
Foto

O72t45a87k68a95r 85S21e11k65l

14. 10. 2014 18:38

Už se tomu ani nelze divit ! Naši podporovatelé Putina v čele s ruským emisarem Vyvadilem soudí , že sankce Putinovi , potažmo RF vlastně vůbec nevadí . Dokonce snad prospívají - ty ( ti) kremrole jsou opravdu ekonomicky nedostižní.

Snad dokonce americké a západoevropské sankce jsou namířen proti prostému pracujícímu v našich zemích.

Ač "nemlád" , nepřestávám být překvapován. Jak to řící slušně... neinteligencí či špatnou informovaností mnohých.....;-D

14 2
možnosti

Ač nemlád, byste nám mohl popsat, jak ty sankce Rusáky poškodily.

3 4
možnosti