Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimo tema, pouze k te Americe a mediim: Ceska media (ci tento blog) zobecnuji "Ameriku" a informuji pouze o "senzacich". Navic je vetsina techto informaci uplne vytrzena z kontextu tak, aby to vyznelo tendencne. Proto vetsina lidi v CR vidi Americany jako narod blbcu, a nektere prispevky to jenom potvrzuji.

Amerika je uplne jiny svet a stejne jak vetsina lidi v Evrope bere USA jako jeden celek, pak se nemuzeme napr. divit, ze Americani berou Evropu jako "kus" a jake jsou jednotlive staty ci narody je jim uplne jedno. A stejne tak, jako my si muzeme delat srandu o cernem Santovi v Novem Mexiku a kroutit nad tim hlavou, stejne tak si z toho muzou delat srandu lidi v Californii, nebo NY ... protoze rozdil mezi chapanim, chovanim ... dokonce i zakonech apod. je opravdu stat od statu podstatne jine.

3 0
možnosti

Santa nemuze byt ve skolnim predstaveni cernoch? To fakt nemuzete spolknout?

1 0
možnosti

H70o53n27z86a 83V19r45á98n81a

22. 12. 2013 16:31

No, ona by to v podstatě mohla být i šestnáctiletá holka... Tedy pokud by na místě toho černocha byla ta holka, tak by ho (ji) mohla hrát taky?

0 0
možnosti

Co byste chtěl, autore, od USA, země, kde nadpoloviční většina lidí věří, že Země je 6000 let stará a že homosexualita je dědičná a děti se ji naučí.

2 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

P57a89v65e77l 70N52o65v82á64k

20. 12. 2013 23:02

Jen tak mimochodem, to že Santa nemůže být černoch, tomu říkáte pravda? Mě to přijde normální - černý Santa. Je to jen vymyšlená postava a vámi zmiňovaní Ježíš nebo Budha opravdu žili.

1 0
možnosti

Santa je jen předělaný Svatý Mikuláš, a ten žil. Paradoxně mohl být teoreticky, i když velmi nepravděpodobně, černý.

2 0
možnosti

Blbé je, že se sice můžete dovolávat "zdravého rozumu", ale nemáte k tomu žádnou zákonnou podporu...  ;-D ... vždy to zůstane jen vaším zbožným přáním.

0 0
možnosti

Tak to jsem tedy kdysi jako matka mohla rozpoutat něco podobného, akorát by mi to tady tak dobře nevyšlo;-). Můj syn šel do školy coby čerstvě 6letý, byl hodně malý a slabý. Měl miloučkou povahu a dobře se učil. Holčičky ho měly rády, zvláště dvě skoro sedmileté a trochu vyšší. Pořád ho objímaly a hladily, nosily ho rády na svých spojených zkřížených rukou jako na sedátku. Občas si syn posteskl: Už mně to nebaví, Veronika a Evička mi pořád říkají miminko a pusinkují mě, pořád mě chtějí chovat a nosit. Mně se líbí Naďa. Už mi slíbila, že ji můžu doprovázet až k podchodu a taky mi brzy dá pusinku. Stalo se před 30 lety. Skandál se nekonal a rada zněla, buď rád, že tě mají rády a nebijí tě. Ono je to časem přestane bavit a budou si hrát zas jinak. A taky jo. Nikdo ze zúčastněných trauma neutrpěl.

5 0
možnosti

J22i58ř66í 12H32o23l25ý

18. 12. 2013 9:27

U nás máme přece bílého Mikuláše a černýho Čerta.

A TAK JE TO SPRÁVNĚ.

3 2
možnosti

Prosim vas, copak si cernosi nemohou udelat skolni predstaveni? Nesmi byt cerny Jezis nebo Pana Maria?

0 1
možnosti

To jsou opravdu šílenci ti Amíci. Kdyby se to stalo mi, tak sedím nejmíň do konce tří životů ;) V předškolním věku jsem porovnával se stejně starou sousedkou, jaké máme rozdíly dole ;-) V první třídě mně ve družině "sexuálně" obtěžovala spolužačka - seděla mi rozkročená na klíně a dávala mi pusy (bylo to nic moc, takové vlhké nebo mokré, nic víc si z toho nepamatuju) a ve 14 na táboře jsem ležel na jedné slečně z Polska (ještěže nás vyrušil vedoucí bo jinak by v té době už mohl být pořádný průser) Ale ty první dvě "akce" úplně v pohodě a žádné následky to nezanechalo. Teda vlastně jen jeden technický - nedokázal jsem pochopit, jak může holka čůrat, když nemá "trubičku". Nad tím jsem usilovně bádal až asi do třetí třídy ZŠ než jsem rodičům našel doma dobře schovanou knížku o sexu.;-)

4 1
možnosti

To jste teda pašák! A kdyby Vaši dceru ve škole pořád oblizova nějaký kluk a ona brečela, že tam nechce, také byste se jí vysmál, at není multikulti? Ten kluk to dělal totiž opakovaně, rodiče holčičky si stěžovali a škola zasáhla. Reakce tisku byla hysterická spíše v obráceném gardu. Ono to z pohledu rodičů dětí, které jsou objektem i dětského harašení, zase taková legrace být nemusí.

1 0
možnosti
Foto

J32o10s75e88f 52K50o59u70b51a

17. 12. 2013 22:59

Přímo jste mne vyděsil, neboť jsem v mých šesti letech provedl první amaterské ginekologické vyšetření. Co je proti tomu polibek!;-D

4 2
možnosti

Fakt byh Vás chtěl vidět, jak byste se řehtal, kdybyste se dozvěděl, že to gynekologické vyšetření prováděl nějaký chlapeček Vaší dceři nebo vnučce. Tenhle typ hrdinů většinou v situaci postiženého nejvíce řve.:-/

3 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon