Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Co se tyce USA, tak na jednu stranu si opravdu myslim,ze nektera rozhodnuti jsou velmi podivna a kroutim nad nimi hlavou, na druhou stranu, kdyz jsem tam zil a precetl jsem si v ceskych mediich nejakou absurdnost tykajici se USA, tak realita byla takova,ze vysledna zprava byla hodne zkreslena a nevystihovala podstatu problemu. Neco podobneho jako kdyz si prectete blaznivy nadpis a zbytek clanku rika neco uplne jineho...

5 0
možnosti

Zajímavé, co tím chcete prosím říci ? To, že tato zpráva o vyšetřování může také být přehnaná ? To jedině protože jinak ta poznámka o zkreslování nemá vůbec souvislost s článkem.

0 0
možnosti
LP

Vsadím se o litr (slivovice), že se do pěti let dočkáme v české distribuci filmu s černým Santou v hlavní roli (pokud tedy už nějaký není, to by byla sázka pochopitelně neplatná ;-)). Podotýkám, že rasista v podstatě nejsem, ale ze surikaty velikonočního zajíčka neuděláme. Blogu karma. R^

7 0
možnosti
TH

I cernosti jsou verici krestane....ale to vy nepochopite.

0 0
možnosti
JH

Ono to bylo trochu jinak, minimálně v tom prvním případě. Ten chlapec to dělal oné holčičce opakovaně, holčička se ho bála a jejím rodičům to logicky nebylo moc příjemné. Naopak kampaň vypukla proti škole, která se tomu pokoušela udělat na základě stížností rodičů holčičky přítrž. Tady byla objektivně řečeno právě naopak přehnána reakce tisku proti škole. Můj otec nebyl nežádný hysterik, ale když jeden klučina ségru pravidelně ve školce pusinkoval a ona se už toho bála, také se to řešilo. Až Vám bude dceru ve škole olizovat kluk a jí se to nebude líbit, asi se tomu budete smát a dáte jí lekci, že nesmí být multikulti? O druhém případě jsem neměl čas detaily hledat, ale tisk podobné záležitosti vždycky rád upraví. Pokud se toho chytnou jednodušší lidé, dá se uělat z komára i velbloud.:-)

1 0
možnosti
JR

J26a65n 97R77i26c73h51t83e79r

18. 12. 2013 9:40

Ať si olizuje... pokud bude z dobré rodiny... jo a nesmí být černý, hnědý, žlutý, Arab, cikán nebo Žid. Ale jinak je mi to jedno, já se za nálepku multikulti nestydím!

1 1
možnosti
IM

I33v86o 67M68i43l30d22a

17. 12. 2013 19:19

zrcátko na cvičku a kuk...to byly časy!!!

2 0
možnosti
PB

P14e82t84r 39B27ü43r85g14e85r

17. 12. 2013 19:04

Ty poslední tři věty příspěvku, ty jsou trefné a vystihující podstatu.R^

1 0
možnosti
Foto

Prvni pripad je postaveny na hlavu, co se tyce Santa Clause - to dite to asi muselo hodne mrzet ... ale omluva by mela byt dostacujici ...

0 0
možnosti
PZ

P36e50t78r 52Z52i13d93e42k

17. 12. 2013 17:45

Multikulturalismus není potlačování přirozených rozdílu, podstata multikulturalismu je opačná, je to tolerance odlišnosti. Ve Švýcarsku vedle sebe žijí katolíci a protestanté, Francouzi, Němci i Italové v pohodě právě proto, že v rámci multikulturní společnosti tolerují jedni druhé.

8 0
možnosti
TH

Diky za upresneni . Ja tohle samozrejme vim.

0 0
možnosti
ZH

No a tohle všchmo je důsledkem maximální svobody pro všechny "církve" . A také soudního systému, který, když někomu uvaříte kafe a on si popálí hubu, vás přivede na žebrotu. A je to čím dál horší!:-/

0 0
možnosti
TH

Ten pripad je divny, ale to, ze zena zavola na  muze, ktery ji otevre dvere strazniky je naprosty nesmysl.

2 1
možnosti

Pozor. Když jí muž otevře dveře, možná mu to projde, ale když jí dá i přednost, může to být problém. To se opravdu stalo mému známému. Strážníka sice nikdo nevolal, ale měl problémy a dostal důtku.

Je to pár let zpátky a on je už v důchodu, ale je to člověk, který se vždy choval slušně a korektně.

1 0
možnosti
ZB

Já nevidím důvod, proč by Santa nemohl být černoch. To opravdu hezké nebylo, ale myslím, že vyhazov je trochu silný trest.

S dětmi bude problém vždy, klučíka, který políbil holčičku jistě doma učili líbat mladší ségru jako projev náklonnosti. V šesti letech nemá schopnost rozlišovat. To je opravdu necitlivý případ řešení školou. Škola má jít příkladem a místo chránění sebe sama by měla chránit svoje žáky. Všechny. Ale to se neděje ani u nás, zvlášť od té doby, co každá nána může být učitelka.

2 0
možnosti
JZ

Já nevidím důvod, proč by se měl středoškolák hroutit z toho, že nemůže být Santa. Já taky nikdy nemohl být anděl, protože za něj šly vždycky blonďaté holky, a do jiné třídy mě kvůli tomu přeřazovat nemuseli.

8 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon