Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tak hluboko jsme klesli.

  Za totalitní vlády KSČ se tvrdilo, že nejsme právní a demokratický stát. A on si snad někdo myslí, že  jsme se jím už stali? TAK TO ANI NÁHODOU.

    Ve kterém demokratickém, civilizovaném., kultrurním a právním státě je povolena propagace dokázaného fašismu  na Ukrajině, kromě USA v takovém rozsahu? A to dokonce politiky (Schwanzerberg, Kalousek, Zaorálek, europoslanecŠtětina - Plavec, pracovník MZV Bartuška atd), politickými stranami ODS a TOP09 a kulturní frontou rádobyumělců, dotovaných z grantů atd.

     Na Ukrajině se zavedl Den hrdinů Ukrajiny. Mezi hrdiny pak patří třeba Bohdan Chmelnickij, který při pogromech způsobil vyvraždění 100 tisíc Židů, Petljura, který jich nechal povraždit až 100 tisíc. Popisuje to Bulgakov. Dalšími hrdiny Ukrajiny jsou esesák Šuchevič, esesák a fašista Bandera. Hrdinové Ukrajiny jsou také veteráni fašistických oddílů: praporu Nachtigal, oddílu SS Galičina, všech strážních oddílů, které hlídaly a ničily lidi v koncentrácích, jako Ivan Děmjaňuk. To byli stoupenci banderovské filozofie. Je to fašistická sběř. Svátek takových hrdinů je oficiální státní svátek.

     A tyhle naši někteří spoluobčané obdivují a tleskají jim i přesto, že dochází k tomuto:

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5881-sokujici-video-ukrajinsti-neonaciste-pribili-bojovnika-rebelu-ke-krizi-a-zaziva-ho-upalili

http://leva-net.webnode.cz/products/jak-vrazdili-odesany-v-dome-odboru-detaily-18-/

http://www.hlavnespravy.sk/video-clenovia-praveho-sektora-podrezali-hrdlo-policajnemu-nacelnikovi/251912 www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Brutalni-videa-Takto-ukrajinsky-nacionalisticky-poslanec-Ljasko-unasi-a-muci-lidi-Stezuje-si-na-nej-uz-i-lidskopravni-instituce-329881

A to jsou autentická videa a ne propagace z Kremlu, vážení.

   Proč se nezruší § 260 trestního zákona, který řeší trestný čin podpory fašismu, když není podle něj nikdo potrestán?

    Ale mnohem závažnější je to, co nás řadí až za rozvojové státy a to beztrestné uráženíprezidenta republiky zvoleného v přímé volbě občanya ne dosazeného politiky na příkaz USA. Tím zároveň také urážejí i všechny jeho voliče. Nemusím jej ctít, uznávat, souhlasit s ním apod, ale je to hlava státu a jen nevychovaní a sprostí hulváti se snižují k urážkám a vulgarismům. Ani v  USA, obdivované to zemi některých politiků, mladé zblblé generace, kavárenských povalečů a umělců z kulturní fronty, kteří dříve uctívali SSSR a KSČ a podepisovali  v televizním přenosu ANTICHARTU ( že, p. Filipovská a další), si to nikdo nedovolí, protože je to trestný čin.  Je zajímavé, že nekomentují porušování lidských práv a rasismus, který je běžný ve státech USA - zabíjení neozbrojených černochů  - Baltimore, Chigago atd, ale komentují cestu prezidenta do Moskvy, kde chce uctít památku padlých vojáků Rudé armády. Jen při osvobozování protektorátu Böhmen und Mähren jich padlo 150 000 a amerických vojáků cca 500.  Ale pro některé těch 500 je víc, než 150 000. Vypadáto že už nejsme suverénní a samostatný stát, ale americká kolonie, kde má hlavní slovo říšský protektor Schapiro a US ambasáda. Média k tomu ještě nahrávají upravenými a neobjektivními zprávami v době internetu, kdy je možné to konfrontovat ze zprávami třeba na youtoo apod a proto je to směšné. Je jasné, že je to cílené na mladou generaci, protože ta je zatím bez paměti na minulost, ale my starší, si dobře pamatujeme, jak se chovali a jaké měli postoje ti, co dneska tak nejvíce křičí, zejména starší politici a  hlavně umělci typu p.Filipovské, Menzela, Z. Svěráka a dalších. Ještě všichni nezemřeli a neztratili paměť.

TAK NA TO NĚKTEŘÍ SOUDRUZI UMĚLCI a POLITICI NEZPOMÍNEJTE. Jsme vaše černé svědomí.

Autor: Miloslav Pokštefl | středa 6.5.2015 11:16 | karma článku: 37,69 | přečteno: 1703x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Regulační poplatky a Babišovo volební sliby.

Příklad z nedělního vysílání pana Moravce,tzv. OVM. Měl tam předsedu vlády Sobotku a byla řeč o "regulačních" poplatcích ve zdravotnictví. Tento nový předseda se přímo rozplýval nad 30 Kč, bohorovně s úsměvem je srovnával s pivem v hospodě,balíčkem cigaret, atd. Ano, ať se rozplývá, ale v tu chvíli měl moderátor pan Moravec zareagovat a dodat, že to není až tak nějaká banální záležitost a předsedovi to měl spočítat: 30 Kč krát 5-7 pacientů za hodinu krát 6-7 hodin pracovních za den krát 20 pracovních dní v měsíci. Spočítejte si to sami a dojdete k neuvěřitelnému číslu 25.000 Kč / měsíc (dvacetpěttisíckorunčeských) NEZDANĚNÝCH!!!

3.6.2014 v 8:20 | Karma: 24,75 | Přečteno: 1205x | Politika

Miloslav Pokštefl

Tak spravedlnost v Česku dostala zase na zadek.

Dneska jsme se dozvěděli, že za trestný čin - pokusu o vraždu, se dávájí jen 3 roky, přesto, že je tam rozpětí 10 - 18 let vězení. Ano, správně, jedná se o rozsudek nad bývalým pinglem a vekslákem, dnes podnikatelem a lobbistou Romanem Janouškem, kmotrem ODS.

30.4.2014 v 12:33 | Karma: 48,54 | Přečteno: 24026x | Politika

Miloslav Pokštefl

Čo bolo, to bolo.

Letos v listopadu uplyne už 25 let od t.zv. "Sametové revoluce", kdy došlo k pokojnému předání moci komunistickou vládou do rukou Václava Havla a bývalých komunistů ( Čalfy, Kočárníka, Dyby, Dlouhého atd), výměnou za beztrestnost těch, kteří se podíleli na zločinech proti lidskosti zejména v 50 a 60tých letech minulého století. Stačilo odůvodnění " Nejsme jako oni" a bylo vymalováno. Ale aby to nevypadalo zase tak okatě, byl potrestán jen Miroslav Štěpán a vlk se nažral a koza zůstala celá.

25.3.2014 v 8:06 | Karma: 24,26 | Přečteno: 731x | Politika

Miloslav Pokštefl

Rusko-Ukrajina-Krym

V posledních dnech nejvíce vyslovované názvy. Dokonce mají na svědomí rozdělení společnosti a i politického spektra a politiků na dění v těchto lokalitách. Můžeme ještě přidat USA, SRN, OSN a EU, abychom na někoho nezapomněli.

21.3.2014 v 14:49 | Karma: 21,96 | Přečteno: 737x | Politika

Miloslav Pokštefl

Zdraví a nemocní v Česku.

Je zajímavé, jak velké rozdíly můžeme pozorovat v Česku. V médiích se dočteme, že i u nás už máme dolarové milionáře - korunové miliardáře ( Petr Kellner, Andrej Babiš, Karel Komárek, Zdeňěk Bakala, Radovan Vítek, Pavel Tykač, Karel Janeček a další) a ještě tentýž den sledujeme přenos z rodiny, která nemá peníze na léčbu nemocného dítěte a takové rodiny nám TV ukazují téměř denně.

9.3.2014 v 9:12 | Karma: 24,40 | Přečteno: 993x | Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Podporujeme kulturu nahoty. Obec na Sardinii jako první umožní nudistické sňatky

3. května 2024  7:26

Obec San Vero Milis na severu středomořského ostrova Sardinie jako první v Itálii umožní sňatky...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik