Pošťačka na frenčízu

Česká pošta chce frenčízovat své pobočky v menších obcích. Zvláštní. Já byl vždy přesvědčen o tom, že se frenčízují osvědčené a fungující věci jako je třeba pečení Fornetti nebo Dobrá čajovna.

Co je ale tak kvalitního na České poště, na to si fakt nemohu vzpomenout. Fronty u přepážek, otevírací doba vhodná tak pro někoho kdo pracuje ve fabrice a píchá ve dvě. Kyselé ksichty za okýnkem, neustále nějaké ztracené zásilky, za které se platí stále vyšší poplatky...

Jediné, co je na České poště funkční, tak bude asi doručovatelka v naší ulici. Jenže o jejím frenčízování jsem zatím nikde nic nečetl...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vladislav Podracký | čtvrtek 16.7.2009 10:57 | karma článku: 17,06 | přečteno: 1424x
  • Další články autora

Vladislav Podracký

Moje sametová

14.11.2014 v 19:31 | Karma: 12,73

Vladislav Podracký

Psí pohled na věc

26.1.2013 v 23:54 | Karma: 8,68