Jak nás rouškový guru Prymula zase pěkně obelhává.

Bývalému ministrovi zdravotnictví Prymulovi jde jen o jeho byznys. Slíbí cokoliv, jen aby lidi nalákal na očkování. Avšak vědomě občanům lže a to o tom, že očkovaní lidé nebudou muset nosit roušky. Je to další jeho lež, kolikátá?

 

V rozhovoru pro Novinky dne 8.10.2020 bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula, který je znám v Česku jako očkovací a rouškový guru oznámil, že lidé, kteří se nechají očkovat budou mít řadu bonusů a jeden z nich je to, že se zbaví „náhubků“, tedy roušek.

Spousty lidí kolem mé osoby tak uvažuje o tom, že se nechá naočkovat, protože s rouškou nemohou sportovat, ani pracovat a prostě je nošení této zdravotní pomůcky, která zakrývá obličej obtěžuje. V naději, že se jí zbaví, se nechali nalákat vábničkou Prymuly, že se roušky zbaví a ještě budou mít další bonusy.

Zdá se, že Prymula, který se snaží lidi nalákat na vakcínu, což je jeho velmi výnosný dlouholetý byznys, lidi podvedl.

Ačkoliv vakcína Pfizer již byla schválená a už začalo před 2 dny očkování obyvatel ve Velké Británii, tak se potýká s řadou neobjasněných faktorů, které se mají upřesnit až časem …. 

Výrobci nejsou schopni odpovědět ani na tu otázku, jak dlouhou účinnost bude vakcína mít a jestli se očkovaný člověk nestane „přenašečem Covid-19“, což by byl celkem velký problém. 

Právě díky tomu nelze, aby očkovaní odložili roušky, či se šli objímat s příbuznými a nemuseli dodržovat protiepidemická pravidla. Žádné výhody očkovaní mít nebudou sdělil britský „Prymula“ – vědecký poradce vlády sir Patrick Vallance tento týden při příležitosti začátku vakcinace proti Covid-19.

Roman Prymula však u nás slibuje očkovaným odložení roušek a další bonusy......

A protože se ČR snaží všechny země kolem nás napodobovat, tak je jasné, že Prymula láká lidi jen na falešnou reklamu, kterou bude později, jak už to udělal několikrát, zase odvolávat / lidově okecávat/ a bude nám sdělovat, že to myslel trochu jinak.

Věříte tedy v Čr odborníkům? Ti největší pořád mění své názory, nebo někteří dokonce lidem natvrdo lžou.

Začínám tak nějak pochybovat, že své tituly získal Prymula opravdu studiem, možná to byla nějaká rychloškola ála Plzeňská práva, protože odborník by nemohl neustále vyslovovat takové nepodložené výroky, které bude zase za pár týdnů odvolávat. A to bude muset, protože o narychlo vyrobené vakcíně a jejím chování se ví dosud hodně málo a vše se uvede na pravou míru až během roku, či dvou.

Uvidíme tedy, jak se odborník  Prymula bude zase vykrucovat z jeho slibů ohledně odložení roušek v případě naočkování ……možná místo sundání roušek pak lidem slíbí, že dostanou jen obrázek a lízátko, což je asi jediný reálný slib, který dodržet může.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Simona Podlipská | čtvrtek 10.12.2020 8:03 | karma článku: 33,77 | přečteno: 1197x