Zvonění klíči nestačí! Hodit je těm parchantům do ksichtu!

Někteří už přemýšlí, že vyjdou na bájný Václavák, vezmou do ruky klíče a zazvoní. Co očekáváte? Že za líbezného zvonění vašich klíčů si Nečas a jeho banda sednou na zadek a ihned rezignuje? Vám nestačil rok 1989?  

     Jsme moc hodní, o tom to je. Většina z nás má v sobě ještě pozůstatky komunistického režimu, kdy někteří radši drželi ústa a krok a nechali si od politiků a systému kálet na hlavu. Pak přišel "zvrat" jménem Havel a Sametová revoluce a mělo být dobře a komunisti měli zmizet. Podařilo se. Tedy pokud si pod slovesem zmizet představujete odchod do jiné strany a schování stranické knížky do šuplíku. A země a její občan je dál a dál okrádán a dál a dál si nechává vše líbit. Tak takový efekt mělo ono zvonění.

     A vy chcete opět stejný model? Zase jen zacinkat a dosadit si do vlády ty samé parchanty jen s jinou stranickou knížkou? Nic se nestane a nic nepomůže.

     Tady už lze jen jediné. Vzít ty klíče, obalit je co nejvíce přívěsky, postavit se přes poslaneckou sněmovnu a až půjdou zase někdy z jednoho hlasování, které rozhodlo o tom, že mají větší platy a nám se zase něco zdražilo, tak jim to vhodit do jejich arogantního ksichtu a hnát je za hranice, nebo přímo za oceán.

     Odvolání Lessyho byla další kapka do "nasrávacího" pohárku trpělivosti českého občana. A myslím si, že ten je již plný, ne-li už přetéká.

     Jen pozor - nyní bude policie zase tak trochu více politická.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Pipek | středa 29.8.2012 13:46 | karma článku: 31,34 | přečteno: 1635x