Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pic Club za kopějku

31. 8. 2012 11:57
Montážní klíče mají větší váhu

R^ píp

0 0
možnosti

kaktusak

29. 8. 2012 16:53
Pokud americký režim nebude inscenovat barevnou revoluci,

nemá nějaké demonstrování a cinkání vůbec žádný smysl. On to ještě někdo nechápe?

0 0
možnosti

kOBLICH

30. 8. 2012 12:01
Re: Pokud americký režim nebude inscenovat barevnou revoluci,

Tak složitou myšlenku může kromě vás pochopit jen pár vyvolených, jako je třeba třeba strycek-Joe Ltd. nebo 1absolutus. My ostatní na to nemáme, protože nám to nemyslí politicky ;-(

1 0
možnosti

Rupert

29. 8. 2012 15:57
Parchanti dostanou kíčem. A dál?

Král, vůdce, náčelník, revoluční gardy, diktatura proletariátu, rada moudrých? Když nám ta demokracie nefachčí.

0 0
možnosti

Vladimír Škopek

29. 8. 2012 15:22
Jasně, ale..

Nejdřív si musíme říct kdo jsme, co chceme a jak si představujeme náš ideální stát. To co tu máme je jenom naštvání díky  morálnímu, kulturnímu, společenskému i národnímu rozkladu. Hledáme si různý záminky, jako že po vymícení korupce bude všechno fajn, ale pravdou je: Není na čem stavět společnost, není na čem stavět morálku a soudržnost a jediný náboženství jsou prachy. Není tedy divu, že ti co nás reprezentují to mají stejně..a podle toho to vypadá. Rozklad. Musíme se rozhodnout co dál a pak má teprve smysl je odtamtud vypráskat. Revoluce pro revoluci nic nepřinese.

1 0
možnosti

Roger Wilco - 4. reinkarnace

29. 8. 2012 16:18
Re: Jasně, ale..

Problém je, že tu chybí moudrý a charismatický vůdce, který je zároveň nezkorumpovatelný, a za kterým by lidi šli. Nikdo takový tu bohužel není. A lidi jsou jako většina ostatních suchozemských obratlovců tvorové stádní. Vůdce potřebují.

0 0
možnosti

modrý pták

29. 8. 2012 15:05
O politizaci policie...

...se především snažil pan policejní prezident!!

0 0
možnosti

meyla

29. 8. 2012 14:14
Díky za osvícenou myšlenku revoluce...

Rozčílení není program, jak řekl jeden z našich bývalých politiků. Dodal bych k tomu, že ulice také není program. A když už mluvíte jménem českého občana, pane pouliční vůdče, vynechejte mne, prosím. Nejsem váš občan. A pokud vám vadí, že má někdo vyšší plat a vám že se zase něco zdražilo, pak přidejte v práci nebo udělejte cokoliv, abyste měl ten plat také vyšší. Vaše vytí na měsíc v podobě tohoto blogu je skutečně jen výronem primární inteligence...

8 0
možnosti

kOBLICH

29. 8. 2012 13:59
Zase jen zacinkat ...

"...  a dosadit si do vlády ty samé parchanty jen s jinou stranickou knížkou? Nic se nestane a nic nepomůže."

Což místo cinkání přiložit ruku (a hlavu) k dílu?

Já vím: nejde..., nemůžete..., rodina..., moc práce..., vy všechno a ostatní nic... Protože házení klíčů do ksichtu, to je dobrý nápad v hospodě těsně před zavíračkou, ale v praktickém životě nic neřeší. Viz Paroubek vs. vajíčka.

2 0
možnosti

nezbedalokii

29. 8. 2012 14:01
Re: Zase jen zacinkat ...

víte, to není návod na to, jak to má být..je to protiklad sametové revoluce..prostě ta byla moc hodná, jen zvuk odehnal komunisty pryč..nyní je potřeba více - a to myslím tím hozením do ksichtu - neznamená to to, že to vyřeší problém, ale že je potřeba přemýšlet, jak je už dostat od moci..

1 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.