Milí druhořadí blbečci, jste mi u zadku, vzkázal Pán Bůh Nečas

Volič? Co to je? To je takový ten blbeček, kterému stačí jednou za čas namazat medík kolem tlamičky a on mě pak dosadí ke korýtku. A pak? Pak na něj budu z vysoka kálet a bude mi to jedno. Penízky na účtu se jen blyští.  

     Takhle to může mít ve své arogantní hlavičce srovnané náš pan premiér. Včera nenadále odvolal ministra Pospíšila a dnes vlastně řekl, že mu je jedno, co na to řeknou občané, hlavně že on má z toho radost a hlavně že on (a jeho kamarádi) si myslí, že udělali dobře. Ale to se milánek plete.

     Pane premiére, Vy si totiž neuvědomujete jednu věc. Můžete si o nás voličích myslet, že jsme stádo ovcí, že jsme banda tupců, že jsme loutky vašeho divadla. Jenže Vaše pozice není na dobu neurčitou, abyste mohl trápit tento lid neustále. Za dva roky budou volby a předpokládám, že Vaše strana a Vy samotný budete chtít zase zpátky ke korýtkům. Jenže…

     … to stádo ovcí, ta banda tupců, ty loutky a ti druhořadí blbečkové mají Váš osud ve svých rukách a věřte, že konkrétně já, si na toto vzpomenu, a budete mi u zadečku Vy!

     A je jen na vás ostatních, jestli toto přejdete mávnutí rukou a zase si tam dosadíte pana Nečase, který se prezentuje tak, jak se prezentuje a jste mu ukradení. Volby jsou svobodné a svobodně tedy rozhodnete, které žáby odtrhnete od peněžního pramene.

     Nečasi, Nečasi...dva roky…

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Pipek | čtvrtek 28.6.2012 11:16 | karma článku: 35,72 | přečteno: 2186x