Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LMV

Lest Malého Vinnetoua

28. 6. 2012 14:03
No, když si to myslíte, tak VÁM to asi vzkázal.

Já už dávno pochopil, že volby jsou zpravidla po čtyřech letech, a že to je příležitost, kdy mám i já co říci. A dokonce se občas stane, že vládne úplně někdo jiný, než koho jsem volil, a že celé volební období nebere na mé názory ohled, dokonce jde přímo proti nim. A co jako? Tak to prostě chodí.

Premiér odvolal ministra, dokonce nanicovatého ministra. Je to jeho právo. Pokud dodržuje ústavu a zákony republiky, děláte ze sebe podobnými nadpisy akorát kašpara. Ale je to vaše volba, tak směle pokračujte.

Mně je sice tento krok p. Nečase lhostejný, ale dejme tomu, že ho někdo schvaluje.

Co vy na to, že existuje někde nějaký občan, který je odvoláním Pospíšila uspokojen, a kdyby k němu nedošlo, napsal by článek se stejným nadpisem, jako vy - a jiným obsahem?

Chápete, co jsem vám naznačil?:-/Rv

1 0
možnosti
RK

semelik

28. 6. 2012 15:52
Pravda je, že ODSce se v poslední době ty 4 roky moc nedaří

využít celé. Tak uvidíme.....

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

28. 6. 2012 13:36
Není třeba čekat 2 roky !

Volby jsou již na podzim. Sice jenom krajské, ale i tam můžeme ukázat parlamentním stranám pá pá.

Musíme volit jiné strany než ODSČSSDTOP09KSČMSZDEUKDUVV. Tato strana již dokázala, že neumí.

0 0
možnosti
P

Pietrolini

28. 6. 2012 13:13
Dávám Nečasovi rok

raději méně. A to nejsem Kodet,ten by mu vystřihl jiný pozdrav. ;-)

1 0
možnosti
DK

Fonon

28. 6. 2012 12:21
snad to bude méně

než dva roky...

0 0
možnosti
B

bon

28. 6. 2012 12:06
stádo

....ale co by jste po stádu blbečků chtěl víc, když už je pouze ovlivňují pořady typu farma, paradise, arogantní golfista Polrajt (bez sledovanosti by takové špíny nemohli vysílat)........stádo už čte pouze Blesk, náklady kuchařek na čelní straně s "celebritou" se pohybují v desetitisících; komu vadí, že v malém městečku nekoupíte Literární noviny, které mají vysoký ohlas v zahraničí, ovšem u nás vycházejí prakticky bez povšimnutí?. Takové stádo se výborně ovlivňuje, tak ať si stádo nestěžuje..........BO

1 0
možnosti
X

xychteen

28. 6. 2012 12:12
Re: stádo

Literární noviny přece nemůžou být ve volném prodeji, protože tam neinzerule Lidl

:-(

(ale když si je předplatíte, bude vám je Litmedia ráda posílat .-))

:

Jinak víceméně souhlas.

0 0
možnosti
H

hovn

28. 6. 2012 11:57
Tak,

jestli si někdo myslí, že strůjcem jeho štěstí, úspěchu .........atd a že to může volbou diametrálně změnit, tak by měl urychleně záhájit léčbu zaměřenou na vyhnání bolševika z mozku. Stát je z principu nutné zlo, takže čím méně, tím lépe, ale chápu, že opravdoví blbečči to mohou mít jinak

0 0
možnosti
H

hovn

28. 6. 2012 11:59
Re: Tak,

Doplňuji, opravuji  - je stát

0 0
možnosti
VC

veverka Chip

28. 6. 2012 11:43
►▼ už uvažuju ▼◄

o čl. 23 listiny zákl. práv ....., kde se praví o odporu

0 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

28. 6. 2012 11:38
ještě nás čeká hodně lží a fabulace

Jsem přesvědčen o skryté manipulaci zveřejňování volebních preferencí. Mám zdroje. Funguje to následovně... Jednoduše se podplatí agentura (nikoliv finančním úplatkem, jiných forem korupce existuje víc než dost), která se už o průzkum postará. NIKDO nedokáže "spřátelené" agentuře dokázat, že fixluje, protože jsou tato vycucaná data z prstu utajována. A tak se stane, že nezávislý pozorovatel zmapuje např. 15% pokles u ODS, ale oficiálně nám média předhodí růst o 2%. Nikomu nevadí, co se odehrává v pozadí, ale účel je splněn. Voliči mají předhozenou návnadu !! A tak si pořád vybíráme jen předhozená loga vůdčích stran ve společnosti... co mi to jen připomíná? Politici tento jev doprovodí floskulemi o tom, že kdo nebude volit tyto strany, propadne jim hlas. A tento zločin spolkne i s navijákem cca 60% lidí s volebním právem.Rv

0 0
možnosti
H

Halfunx

28. 6. 2012 11:38
za dva roky to tu bude zu grunt

a možná jste si nevšiml, že volby zatím nic nezměnili, jen se vystřídali jiní hladovci co povýšili kradení o další řád. Já fakticky nemám koho volit. Pro mě je jediným východiskem přímá demokracie.

1 0
možnosti
S

Smrť

28. 6. 2012 11:35
U mně to Nečas a jeho parta prohráli už dávno,

žádná z parlamentních stran pro mě není volitelná, poohlédnu se po skutečné pravici mezi menšími stranami - s lidmi, co ještě nejsou opití svou mocí a totálně odtržení od reality.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.