Měl se rvát jeden proti desítkám cikánů aneb ON ať je rasista!

"Měl jsem se s nimi prát? Nebo jsem je měl zazdít dovnitř?", reaguje podrážděně Oldřich Roztočil, který obdržel pokutu 30 000 Kč za to, že nerespektoval nařízení úřadu. Ale jak ho měl respektovat a jak je měl z domu dostat, to se již neřeší, hlavně že město strhává pozornost od sebe a od své neschopnosti situaci řešit.

     Přijde mi to, že město nechce být s touto situací nějak spojováno a tak se snaží upoutat veškerou pozornost hlavně na majitele těchto domů. Přeci jen se pak v médiích objeví zpráva: Majitel domu je nejspíše rasista, vyhnal cikány z vlastního domu a ne zpráva - Město vyhání cikány z domů. Navíc jsou to potřebné volební hlasy, až bude potřeba.

     A tak pan Roztočil dostal pokutu za to, že sám nevystěhoval zhruba 130 Romů, kteří jsou v jeho domě. Viděl jsem na vlastní oči, jaký problém je dostat 5 Romů z jednoho bytu, kde neplatili nájem a to tam byli u toho policisté a majitel bytu. Rád bych viděl, jak by pan Roztočil hnal 130 cikánů ze svého domu. Zaplatit si soukromou firmu? Mnoho peněz a od aktivistů by dostal za uši, že to je proti lidským právům vyhánět lidi ze svého majetku, když neplatí za nájem. Povolat policii? Není soudně rozhodnuto o vystěhování a navíc by to dopadlo stejně, jako v prvním příkladu.

     Prostě pan Roztočil dostal pokutu za to, že není Rambo a nedokáže ze svého majetku dostat 130ti členou přesilu. Dostal pokutu za to, že na ně nepovolal partičku, která by je vystěhovala, ale na 100% by se to zvrtlo ve velkou rvačku a ochránci lidských práv by se přivazovali řetězem k Romům a domům.

     Prostě dostal pokutu, protože žije v zemi, kde vládne lidská debilita.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Pipek | středa 22.8.2012 12:06 | karma článku: 40,30 | přečteno: 2866x