Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jak.dostat.neplatice.z.bytu

17. 10. 2012 10:46
Poraďte jak dostat neplatiče z bytu

Dobrý den, mám podobný problém, ovšem neřeším ho s městem. Moji nájemníci příspěvky totiž nemají. Dlouhodobě neplatí nájem, jsou problémoví a nevím jak je vystěhovat. Policie s tím nic nedělá. Pokud někdo má s tímto zkušenosti, prosím o cené rady na email: jak.dostat.neplatice.z.bytu@email.cz  Díky.

0 0
možnosti
Č

českej.venkovan

23. 8. 2012 9:48
...pan Roztočil byl pozitivně diskriminován.....

1 0
možnosti
VH

Stará kára

22. 8. 2012 17:04
Pan Roztočil dostal pokutu především proto,

že se soudce (soudkyně) bál(a) vydat exekuční výměr pro 130 neplatičů nájemného. A nějakou činnost vykázat potřebovala. Co čekat v Evropě plné rasistických politiků.

4 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

22. 8. 2012 12:54
ten pan si tohle podnikani

ktere je oprene na minimalni investici a nulovych nakladech a obrovskych ziscich z prispveku na bydleni vybral sam. neuronim za nej ani odparenou slzu

7 0
možnosti
VH

Stará kára

22. 8. 2012 17:10
Re: ten pan si tohle podnikani

Nevím, jaké máte informace o prosperitě podnikání pana Roztočila. Relevantní určitě ne.

   Ale o to nejde.  Podstatné je dát pokutu komukoliv za to, že nevystěhoval své nájemníky. Podstatná je debilita soudního rozhodnutí.  Jak se stěhují takoví nájemnící?  Jak se stěhují nájemníci, nemající často ani  nájemní smlouvu?  Bandou boxerů?

   Soud by měl zvážit reálnost realizace uvedeného opatření.  Soud chce například soupis lidí, kteří v těchto domech žijí. Jenže majitel není oprávněn tuto skutečnost zjišťovat!!! (další debilita!)

   Takže podstatné je, že majitel (ať si o jeho podnikání myslíte cokoliv) je debilitou mašinérie zákonů a následně mašinérie soudní pokutován za nerealizaci čehosi, co nesmí realizovat.

    PS: Platí samozřejmě a předpokladu, že máme správné informace o textu rozsudku.

3 0
možnosti
RD

Dvořáček,Ostrava

22. 8. 2012 12:47
Protože jsem Ostravak,

jako poleno i s tím bezinterpunkčním psaním a k Přívozu mám značně blízko, tedy chci říci, že jsem zažil devastaci stovek bytů a desítek domů této lokality, po odchodu původního obyvatelstva do důchodcovského nebe a bezostyšné obsazování a následné vybydlení jejich domovů do té míry, že po absolutní devastaci a jejich opuštění mohly být bez problémů srovnány se zemí buldozerem, doporučuji panu majiteli inkriminovaných domů, kterému jistě nikdy nešlo o zprovoznění těchto barabizen do obyvatelného stavu, ale spíše o získání parcel na kterých domy stojí, ať domy bezúplatně převede, nebo daruje těm kdo je obývají, samozřejmě bez jejich stavebních parcel a má celou věc vyřešenou do té míry, že jen za dva roky pošle buldozery na likvidaci zbytku staveb.

7 0
možnosti
JM

janacz

22. 8. 2012 14:11
Re: Protože jsem Ostravak,

Právě jsem pochopila: Koupím dům - čekám až bude neobyvatelný- do té doby beru nájem- pak jej shodím a postavím tam něco výnosného, je to tak?

2 0
možnosti
I

ika

22. 8. 2012 12:38
Utopte

doktora  Mráčka.;-D

0 0
možnosti
E

evelin-jo-evelin

22. 8. 2012 12:38
Riziko podnikání

Ono to má taky druhou stránku věci. Pan domácí si již při pořizování nemovitostí měl uvědomit jednu věc. Že být vlastníkem s sebou nese také určitá rizika. Jestliže si pořídím tento typ nemovitostí, pak musím počítat s tím, že časem budu muset řešit závažné problémy. A nemůže teď házet problémy na město. Ano - pokud by bylo vlastníkem město, pak by muselo nájemníky vystěhovat, jinak by mu hrozila pokuta. A když je vlastníkem soukromá osoba, tak má stejné povinnosti. Pokud mu úřad doručil pravomocné rozhodnutí, pak byla jeho povinnost toto rozhodnutí uposlechnout. A je jen a jen jeho problém, jakým způsobem to provede. To je riziko vlastníka takovýchto nemovitostí. Jenže tito páni domácí si z toho udělali akorát lukrativní byznys, kdy inkasují nemalé peníze ze sociálního systému a přito ty lidi tam nechávají žít v příšerných podmínkách atd.

3 0
možnosti
F

FiS95

22. 8. 2012 12:43
Re: Riziko podnikání

A od čeho je policie? To můžete rvnou říct, že pokud je žena hezká, je to její riziko a nějaké zmásilnění si musí řešit sama.

1 0
možnosti
MH

kolos.veliky

22. 8. 2012 12:35
Je to majitel?

Je. Tak je to prostě jeho starost.

Když od nich inkasoval každý měsíc hromadu peněz z příspěvků na bydlení, tak se jich nebál.

1 0
možnosti
VT

Johyn

22. 8. 2012 13:30
Re: Je to majitel?

No já se domnívám, že zrovna tento majitel tyto příspěvky neinkasoval. Myslím, že zde spousta lidí podléhá tvrzení, že každý majitel domu, který má jako nájemníky romy vydělává na nich majlant. Ale ono to tak není. Nejsem sice majitelem ani nájemního domu ani ubytovny ale myslím, že je to jinak.

Jestliže bydlí v určité lokalitě nemůže si majitel bytu libovolně zvýšit nájem jak by chtěl. Pouze na úroveň danou vyhláškou. Toto se ale nevztahuje na ubytovny a podobné zařízení. Zde se ubytování řídí jinými pravidly. A zde se majitel dostává ke svým penězům snadněji a to přímo od úřadu. A zde si tak zvaně "mastí kapsu". Ovšem myslím, že udržovat nemovitost s těmito ubytovanými je přece jenom mnohem náročnější. A proto si to zaúčtovává. A je pravda, že by tyto lidi by za normální nájemné nikdo nevzal.

2 0
možnosti
HK

tnx

22. 8. 2012 12:32
Souhlas

a bude hůř ...

1 0
možnosti
X

xychteen

22. 8. 2012 12:27
K tomu nelze nic dodat...

...prostě další alibistické rozhodnutí (vcelku nepotřebného) úředníka, kterej nic sám řešit nebude, protože vždycky ví, na koho to hodit (až projdou například ty dávky ve formě poukázek na vybrané zboží, tak nikdo nepřijde nadávat ouřednímu autorovi, ale odskáče to ta vydávající pošťanda na šaltru nebo pokladní v kase)

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.