Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Europoslankyně nedoložila svou jedovatou slinu o mrtvých Ukrajncích

Europoslankyně M. Šojdrová (KDU-ČSL) obvinila proruskou stranu separatistů, že zabíjejí více, než Ukrajinci. Napsal jsem jí níže uvedený e-mail, aby svoje vážné obvinění doložila. Mlčí. Jedovatou slinu dokázala vypustit, ale nyní místo důkazů mlčí. Další desítky jiných propagandistů, kteří nám od rána do večera o ukrajinské krizi lžou, také nedokážou svoje domněnky o zlém Putinovi a dobrákovi Porošenkovi doložit.

Vážená paní europoslankyně,

dnes, resp. vzhledem k tomu, že je již po půlnoci, tak včera (pozn.: 6.2.2015), jste na čt24 pronesla, kromě řady slov, s nimiž souhlasím, např. o registrovaném partnerství a adopci dětí homosexuály, i toto, s čím nesouhlasím:

"Jsou tam tisíce mrtvých, zejména na ukrajinské straně".  Žádám Vás o zdroj, protože podle mých informací je mrtvých na straně civilistů mnohem více mezi promoskevskými Ukrajinci než mezi prokyjevskými (očividně vinou odporného vražedného kyjevského oligarchického režimu s jeho stylem války proti vlastním civilistům), a pokud se týče obětí mezi ozbrojenci, včetně soukromých (!) žoldnéřských armádních bojůvek na straně Kyjeva, tak zřejmě jich bude více mezi Ukrajinci, než mezi separatisty, ovšem vina je kromě těch, kteří stiskli spoušť, i na těch, kteří Majdanem vyprovokovali konflikt, aniž měli armádu schopnou efektivně hájit svoje území. Jinak řečeno - když jsem slabší, tak nedráždím bosou nohou hada. Čili vina za mrtvé prokyjevské ozbrojence spočívá podle mě především na kyjevském oligarchickém režimu (mnohem horším, než je režim kremelský), a na těch, kteří tento režim nahnali do války proti svým vlastním proruským občanům. Což jsou především US jestřábi - viz V. Nulandová s 5 miliardami dolarů, a majdanisté, včetně praktikujících katolíků knížete pána a Kalouska a jim podobným probruselským extrémistům a zločincům.

Na hodnocení toho, zda je horší režim kyjevský či kremelský, se asi neshodneme. A asi se neshodneme ani na tom, kdo nese politickou vinu za ukrajinskou tragédii. A hlavně se asi neshodneme na tom, zda je za islamizaci křesťansko-ateistické Evropy a obecně za zradu hodnot evropské křesťansko-ateistické civilizace ve prospěch pseudohodnot islámu, odpovědný sebevražedný Brusel, (tím míním prakticky všechny socialistické/socdem, liberální i křesťanské strany celé západní Evropy), nebo někdo jiný. Ale kdo jiný za islamizaci Evropy nese tedy odpovědnost? Putin?

Ale zajímal by mě Váš zdroj, který sečetl počet mrtvých (civilistů  ï ozbrojenců dohromady) do čísla většího na straně prokyjevských Ukrajinců, než separatistů.

Vaši odpověď (i případné mlčení) použiju do svého blogu.

S pozdravem

F. Pillmann 

P.S. A dodávám, co jsem do mailu zapomněl uvést. Zatímco poměr mrtvých mezi civilisty svědčí o nelidskosti poměřovaných ozbrojených sil, tak poměr mrtvých mezi vojáky/ozbrojenci svědčí nejen o vlivu agresivity obou táborů, ale i o vlivu významnějším - o jejich schopnostech. A ukrajinský tábor je (podle svědectví západních vojenských odborníků přímo na místě) mimořádně neschopný, a nejen mimořádně špatně vyzbrojený, ale i mimořádně špatně velený. Když mám mimořádně neschopnou armádu, tak se prostě nepouštím do ozbrojených akcí, a pokud se v nich ocitnu, tak se raději vzdám. Ukrajinští diletanti raději velí hnát své muže na předem prohraná jatka.

Další moje starší texty na rusko-ukrajinské téma:
Ukrajinský hrdlořez je tak hloupý, že se přiznal k válečnému zločinu
V brzkých volbách na Ukrajině vyhrají darebáci. Zcela demokraticky   
(je sice již po volbách, ale text je stále platný)

Proč jsou protiruské sankce nadraka. Ledaže EU dosud počítala špatně
Stalin odmítl vzít část Československa do SSSR. Je Putin opravdu agresivnější, než Stalin?

 

 

Autor: František Pillmann | sobota 14.2.2015 22:40 | karma článku: 38,05 | přečteno: 2057x
  • Další články autora

František Pillmann

Kdo vyvolá válku: Rusko nebo USA? Asi jako to bylo u Gruzie.

Nesouhlasím s názorem, že se USA skrytě snaží vyvolat válku v Evropě, protože podle mě USA chtějí, aby Rusko kapitulovalo bez boje.

29.12.2014 v 8:00 | Karma: 39,65 | Přečteno: 2536x | Politika

František Pillmann

Ex-místopředseda vlády hodnotí investice jako dívka pod nátlakem

Bývalý místopředseda vlády, jehož jméno není pro moji úvahu vůbec podstatné, zveřejnil tento týden kritiku policejního rozhodnutí jezdit v neoznačených stíhacích Superbech, ačkoliv například Audi A6, patřící rychle jedoucímu řidiči, je bezpečně stavěné na vyšší rychlosti, než např. 149 km/hod. Dále cituji: "neoznačená policejní auta jsou krajně nevhodným prostředkem... Vozy v policejním stejnokroji působí preventivně mnohem lépe, protože jen hlupák by překračoval pravidla, když vedle sebe vidí policisty." A dodává: "Ty peníze měly jít na zpřehlednění a úpravy nejnebezpečnějších silničních úseků."

28.12.2014 v 19:19 | Karma: 13,61 | Přečteno: 1184x | Politika

František Pillmann

Adolf Hitler vs. Mohamed: Mein Kampf nevybízel otevřeně k vraždění

Mohamedismus čili islám je zajisté v něčem humánnější než hitlerismus čili nacismus (jednooký je králem mezi slepými), ale v jedné věci je Korán nekonečně horší, než Mein Kampf. A je to věru zásadní věc. Byla zásadní vždy, ale ve věku vlády médií, propagandy, PR, spindoktorů, manipulčních technik, atd... je to věc zásadně zásadní.

28.12.2014 v 7:28 | Karma: 41,92 | Přečteno: 3057x | Politika

František Pillmann

Kvůli islamizaci nastane emigrace opačným směrem, než po únoru 1948

V posledním svém blogu jsem napsal, že možná přijde den, kdy se Britové, Francouzi i další západoevropané budou rozhlížet, kam budou chtít emigrovat ze svojí stále více islamizované vlasti. A že budou balit kufry a rozhodovat se, kam odjedou, zejména po hrozícím budoucím vítězství muslimských politických stran v demokratických britských a francouzských volbách.

27.12.2014 v 16:39 | Karma: 35,43 | Přečteno: 1984x | Politika

František Pillmann

Brzy budeme pro nemuslimy z VB,F,Švédska,Norska,aj...cílem emigrace

Zdroj chybějících pracovních sil dost možná najdeme sice v západní Evropě, ale nikoliv v jejich muslimech, které k nám chtějí přesměrovat bruselisté, ale v původním většinovém, bílém a křesťansko-ateistickém obyvatelstvu západní Evropy.

26.12.2014 v 23:59 | Karma: 36,56 | Přečteno: 1958x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1409x
Jsem lékař, mj. jsem byl námořní lékař zaoceánské plavby. Další, ještě dobrodružnější kapitolou mého života bylo, když jsem byl poslanec a předseda sociálního výboru Federálního shromáždění. ****************************************************************** Můj e-mail a poznámka k diskusím: kdo mi chce poslat důležitý vzkaz, ať použije moji mailovou adresu "Pillmann(zavináč)post(tečka)cz". Diskusi sice neotevírám obvyklým způsobem, ale otvírám ji formou dodatků pod text blogu, protože nemám dost času na její nepřetržité sledování, abych mohl reagovat včas pokaždé, když by bylo třeba. A protože nemám možnost zablokovat v tradiční diskusi reklamu na produkty, které se mi příčí. Kdo má jiný názor, ať napíše polemiku na vlastní blog a pošle mi vzkaz na uvedený e-mail, abych mohl napsat protiargumenty. Komu to nestačí a trvá na tom, že jeho názor musí být zveřejněn u mého textu, nechť toto přání uvede v mailu. Slibuji, že jeho argumenty do třech dní zveřejním v dodatku mého blogu, i s jeho jménem a pak s mými protiargumenty. Musí ale splnit dvě podmínky: uvést své pravé, nikoliv smyšlené jméno (dodatek: upřesňuji - postačí, když se nebude vydávat za jinou osobu, takže zveřejním i názor anonyma), a být věcný. (Že musí dodržovat zákony ČR se rozumí samo sebou, ale chcete-li, je to moje třetí podmínka.) Případně (ale za stejných podmínek) mohu jeho názor uvést na začátek svého nového blogu. Dodatek: V opodstatněných případech prominu i splnění podmínky věcnosti, každopádně zveřejním věcnou část. Další podrobnosti viz můj blog "O blokování blogové diskuse" z 22.11.2014. ****************************************************************** Vzkazy: poslal jsem vzkaz těmto blogerům iDnes.cz, kteří v profilu nemají e-mail ani kontaktní formulář, ale asi nečtou vzkazy od blogerů pro blogery, protože neodpovídají. Snad si toho všimne někdo, kdo je zná a upozorní je: T. Vodvářka, P. Závladský, P. Nešpor, J. Herda, Igor Indruch, Andrej Ruščák. (Stav k 28.12.2014)