Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zloděje zkorumpovat nelze

Oficiální kandidát ČSSD na prezidenta, Jiří Dienstbier, by klidně pustil do vlády i komunisty. Knížepán Schwarzenberg, když by nebylo zbytí, by se zachoval stejně. Miroslav kalousek, nyní soustraník knížepána, za podobnou úvahu vyletěl z křesla předsedy KDU-ČSL.

O sociálnědemokratické prezidentské vitríně Dienstbierovi se podrobně rozepsal ve svém blogu Rudolf Mládek. V diskuzi se objevil slaboduchý, nicméně velmi nebezpečný názor, že „Dienstbierovi jde o to, sestavit vládu z nezkorumpovaných. Jenže ty jinde, než u komunistů, nenajde.“ (Diskutér Urb - Uničtoženie vraga.)

Pomineme-li skutečnost, že prezident vládu nesestavuje, ale jmenuje, lze k tomu dodat pouze jedno: Komunisty nelze zkorumpovat, protože korupce je zvláštní případ zlodějny. A v tom jsou rudí soudruzi mistry nad mistry. Nevěříte, vy mladí? Nebo vy starší jste už zapomněli?

Již Karel Marx v Komunistickém manifestu vyzývá ke zlodějnám v celosvětovém měřítku a o pár desítek let později Vladimír Iljič tento manifest realizuje v podstatně zdokonalenější podobě. Když našemu milovanému Klementu Gotwaldovi vyčítali, že si jezdí do Moskvy pro rozumy, odpověděl, že se tam jezdí učit, jak svým odpůrcům zakroutit krkem. Že se nejednalo o řečnický bonmot, dokázal po únorovém puči v osmačtyřicátém. Puči, provedeném za aktivní podpory tehdejší sociální demokracie. Nebo snad Zdeněk Fierlinger se svými věrnými nebyl sociální demokrat? To že mnoho poctivých sociálních demokratů potom tvrdě neslo důsledky zrady svých vůdců, je tragédií této strany. KSČ se zrodila ze sociální demokracie, aby ji po letech spolkla.

Komunisté připravili statisíce lidí o majetek. Zdaleka se nejednalo jen o velké boháče. Postihlo to především obrovskou masu živnostníků a soukromých zemědělců, kteří na tom byli mnohdy hůř, než námezdní dělníci. Jenže vlastnili majetek, byť často za mnoho nestál, a ten se musel ukrást. Promiňte, znárodnit. Mnozí z těchto okradených skončili jako třídní nepřátelé v kriminálech, pracovních lágrech nebo i na šibenici. Střední třída byla totálně zničena. Vyšší samozřejmě též.

Kradlo se na všech stranách. Obrovské církevní majetky se vzaly pod takzvanou ochranu státu, protože se o ně neměl kdo starat, když kněží a řeholníci byli jako zločinečtí agenti Vatikánu posláni do kriminálů a pracovních lágrů na převýchovu.

To všechno nebyly obyčejné zlodějny. Ne, to byla jedna obrovská loupež provedená Komunistickou stranou Československa.

Už slyším námitky, že dnešní komunisté a dnešní sociální demokraté …

Vážení, nenechte se vysmát! Kdo dneska nejvíce brojí proti nápravě tehdejších zlodějen? Kdo se nejvíce staví proti vrácení komunisty ukradeného majetku církvím? Komunisté! A ruku v ruce s nimi sociální demokraté. Samozřejmě také skupinka přihlouplých liberálů a volnomyšlenkářů. Jenže stará pravda praví, že pokud někdo nechce vrátit ukradené, sám se stává zlodějem. Stačí se podívat na stránky PSPČR ze dne 3. února tohoto roku, kdy se projednávaly církevní restituce. Ideologicky zbarvené žvásty komunistů Grebeníčka, Koníčka či jiných, nemohly překvapit. Zábavný byl však plamenný projev, tehdy ještě ctnostného, Davida Ratha. Projev, který byl snůškou arogance a blbosti.  

Ne nadarmo korupčník a de facto zloděj Rath vládl Středočeskému kraji s tichou podporou komunistů. Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Rathovo počínání bylo navíc jakýmsi lakmusovým papírkem, jak by reagovala na případnou rudo-oranžovou koalici veřejnost. Výsledek byl více než uspokojivý: veřejnost by reagovala blbě, tedy nijak.  Proto také už ani Bohuslav Sobotka před několika dny neskrýval úvahy, jak zařídit své vládnutí po vyhraných volbách, aby si spoluprací s komunisty nepostavil proti sobě část veřejnosti i část vlastní členské základny.

Takže resumé: Že komunistická strana je stranou zlodějskou, je normálnímu člověku jasné. Proto členové této strany již nejsou zkorumpovatelní. Z tohoto důvodu asi oficiální sociálnědemokratický kandidát na prezidenta Dientsbier nevylučuje spolupráci s komunisty. U komunistů neexistuje korupce, protože u nich existovat nemůže. A že kradou ve velkém? Vítězů se na takové maličkosti nikdo neptá. A sociální demokraté s pomocí komunistů vyhrají. Tak vo co go?

A propos: Co náš dřímající aristokrat Schwarzenberg? Ten už zapomněl, jak mile se komunisté chovali k jeho rodině i k němu samému? No, tady to omluví věk prezidentského kandidáta.

Dobrou noc.

Autor: M. K. Pijáček | neděle 20.5.2012 23:01 | karma článku: 23,15 | přečteno: 1233x
  • Další články autora

M. K. Pijáček

Dnešní stávka nebyl debakl, pane Plago

Dle soudu mnoha kantorů je pan Plaga nejhorším ministrem školství všech dob. Snad dokonce horším, než byla Kateřina Valachová. Přitom tento člověk se odvažuje tvrdit, že dnešní stávka učitelů je debakl!

6.11.2019 v 13:56 | Karma: 23,49 | Přečteno: 1113x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

Kdo za to může aneb Když pojem vlast se nenosí

Jsme v Česku, kde pojem vlast se nenosí. Jsme v Česku, kde národní hrdost, kterou mají jak Rusové, tak Američané, se zaměňuje za pálení trenek na Hradě a za strkání vlajky do vagíny. Kdo za to může? Prý učitelé a rodiče. Jen oni?

10.8.2018 v 14:30 | Karma: 38,93 | Přečteno: 2274x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

To by mohlo stačit, pane Miloši Zemane! Běžte se léčit!

Když jsem Vám ve druhém kole prezidentských voleb se zaťatými zuby dal hlas, nebyla totiž lepší volba, myslel jsem si, že už mne nemůžete ničím překvapit. Ani ve snu mne nenapadlo, že volím člověka zřejmě duševně chorého.

14.6.2018 v 17:08 | Karma: 41,01 | Přečteno: 5210x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

Hovězí rozhodnutí bruselské

Na základě pravidel přicházejících z Bruselu jeví se dost pravděpodobným, že nelegální migranti, kteří překročí hranice EU bez náležitého veterinárního osvědčení, můžou být utraceni.

5.6.2018 v 22:47 | Karma: 36,04 | Přečteno: 1031x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

Trenýrky, hymna, vagina a espézetka

Zatímco zneuctění symbolů naší vlasti, za kterou tisíce našich spoluobčanů položily život, je považováno za uměleckou invenci, nepochopenou chátrou z umlčované většiny, přelepení symbolu EU na espézetce je málem kriminalizováno.

3.6.2018 v 17:51 | Karma: 47,02 | Přečteno: 7353x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

AURES Holdings a.s.
PRACOVNÍK PODPORY PRODEJE (A12500)

AURES Holdings a.s.
Olomoucký kraj
nabízený plat: 30 000 - 32 000 Kč

  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.