Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Lidská práva

Vznikla již velmi dávno v době, kdy si člověk uvědomil, že se liší od ostatních tvorů na zemi. Historickým vývojem člověka ve všech koutech světa a v boji za jejich přesné popsání a všeobecné uplatnění si lidská práva vetknul jako důležitou součást ústavy státu, pokud se všechna občanská společenstva v tomto státě či federaci sjednotila, třeba i válkou. 

Mikoláš Aleš

Vzhledem k tomu, že kolektivisté v řízení společnosti vždy dokáží dělat dobro, vhodnou formou nafukují lidská práva do všech stran tak, aby nebylo pochyb o jejich humanismu, multikulturalismu, enviromentalismu a ostatních ismech, která nakonec připravují jedince (egoistu) o svobodu.  Že jsou lidská práva bezbřehá, vědí nejen kolektivně zaměřené intelektuální elity. Jejich IQ nad 130 jasně predikuje, že to oni nebudou svádět těžký boj svobodného jedince (odporného egoisty), přestože i on se stejným IQ chce dosáhnout spokojené a svobodné společnosti. Proto ostatní společnost (i ta nejspodnější s vrozenou vulgaritou) uslyší jen ten sladký jazyk těchto intelektuálních modernistů (Bělohradský, Žižek) o kolektivní budoucnosti občanské Evropy bez národů s útrpnými úšklebky nad staro-zrádci. Že jsou lidská práva nafukovací balón vědí nejen tyto intelektuání elity, ale i konkrétní skupiny, jako jsou feministky a homosexuálové.

Hlavně a především to vědí skupiny migrujících menšin, které přicházejí již několik desetiletí do otevřené Evropské unie.  Přestože Česká republika to zatím nepociťuje, stal se již z islámu v EU fenomén. Honba za levnou pracovní silou a snad pocit viny za historickou kolonizaci afrických zemí, dotáhly do EU milióny afrických a asijských přistěhovalců. Islamistů. Evropa není jako bývalý tavící kotlík USA, kde se migranti museli přizpůsobit většině, i když to již v současné době u hispánců zřejmě také neplatí. Proto slabá EU nezavelela stop při prvních teroristických problémech a jakýkoliv konzervativní odpor byl potlačen ničím nepodloženou představou možnosti soužití kultur. Multikulturním kolektivistickým ideálem. V současné době lze říci, že migrace a její důsledky nastartovaly muslimskou kolonizaci Evropy.

Dle dostupných předpovědí bude v roce 2050 v EU odhadem 20% muslimů, Francie bude mít muslimů více jak 50%. Dle průzkumu ve Velké Británii se problémy s muslimy kumulují s vyrustající frustrovanou druhou a třetí generací muslimů. Rodiče a prarodiče, kteří přišli a měli zájem žít jako Evropané, přijali novou obec za svůj domov. Ti synové a vnuci ne. Německý bankéř a levicový politik (dlouholetý sociální demokrat) Thil Sarrazin napsal suchopárnou knihu s čísly. Německo páchá sebevraždu, kde zcela věcně pojmenoval aktuální a logické problémy evropského sociálního státu, v jehož základech je nafouknutý balón lidských práv inelektuálních  pseudohumanistů a profesionálních multikulturalistů.

Český výtvarník Martin Zet vyzval Berlíňany, aby mu pro jeho chystaný projekt pomohli shromáždit co možná největší množství Sarrazinových knih. Minimálně jich chtěl sebrat 60 tisíc a do 1. července vystavit na berlínské přehlídce současného umění. Jak přesně měla instalace vypadat, mělo být překvapením tohoto umělce. Prozradil, že nakonec všechny tyto knihy chce spálit. Němci tohoto multikulruralistu napálili sami, donesli mu čtyři knihy. To k čemu racionálně a logicky uvažující člověk (a ten co prožil kolektivizaci komoušů obzvlášť) dospěje, není překvapivé. Lidé v EU by měli zodpovídat sami za svůj osud a nevymlouvat se na nepřízeň společnosti. Být „obětí“ v sociálním státu se vyplácí. Masivní sociální dávky vedou k pasivitě a zneužívání.

Z historie je známo, že kdykoliv a kdekoliv na světě, jakákoliv civilizace polevila v hájení svých hodnot, oslabila svůj pud sebezáchovy, tak skončila na smetišti dějin a byla nahrazena civilizací méně vyspělou, ale o to vitálnější, rychle se šířící a hlavně nepřizpůsobivou. Přesně to se dnes začíná dít v Evropě.  Všichni současní Evropané s kořeny v křesťanském Římě, s mnoha staletími vzájemných bojů, soužití a vzájemnou asimilací Keltů, Sasů, Dánů, Germánů, Normanů, Slovanů a mnoha dalších národů nemohou muslimy kooptovat a poté vytvořit Evropského občana.

Nejsem znalec Koránu, ono to opravdu není třeba. Radikální salafističtí muslimové hodlají v Evropě rozdávat  minimálně 25 miliónů překladů Koránu. Někteří Evropané mají strach a chtějí to zakázat, někeří naopak jsou nadšení, protože lidé mají co studovat a srovnávat Korán s Biblí. Je to úplně zbytečné. Pro věřícího i nevěřícího Evropana stačí jen ty podmínky, keré musí splnit ihned a také po celý zbývající život, pokud chce nebo jednou bude muset konvertovat k islámu. Jestliže podmínky neznáte, přečtěte si alespoň tyto:   konverze k islámu

Když jsem před nedávnem opět otevřel cyklus Vlast od Mikoláše Alše (tisk z roku 1952), který namaloval v roce 1880, oslovila mne jeho kresba tak, že jsem namaloval alegorie mých představ o problémech Vlasti v roce 2050.  Člověk s kořeny v Evropě používá svůj rozum a víru při hledání Kamenů mudrců ovlivňujících každé další pokolení v pokroku svého vývoje. Muslimové jsou ti, kteří žijí spokojeně pod zvětšujícím se Kamenem Alláha, který jim dadzvedl Muhammad.

 Mirek Picek, černý pastel (40 x 80 cm)

 

2.6.2012

 

Autor: Mirek Picek | sobota 2.6.2012 10:00 | karma článku: 10,22 | přečteno: 674x
  • Další články autora

Mirek Picek

Víra v hlavě a víra v srdci

V čem je Vaše nebo moje víra? V kompromisu? Charles Bukowski v jednom rozhovoru řekl: "Víra je v pořádku, teda pro ty, co ji mají. Já mám více víry v instalatéra než ve věčné bytí. Oni dělají dobrou práci. Zajišťují, že hovna plavou."

14.1.2015 v 9:55 | Karma: 12,12 | Přečteno: 328x | Diskuse| Ostatní

Mirek Picek

Malevičův čtverec s Pussy Riot

Nenávistné odsudky věrných šikanistů běhajících okolo starých zbrojnošů, živých českých prezidentů Miloše Zemana a Václava Klause mě postrčili k tomu, abych si vyslechl rozhovor Zuzany Tvarůžkové s členkami Pussy Riot, které strávily dva roky v ruském vězení. Marija Aljochinová a hlavně Naděžda Tolokonnikovová mi připomněla problém Malevičova čtverce, o kterém jsem psal před rokem. Nepředpokládám, že ti běhači pochopili o čem Naděžda Tolokonniková vlastně mluví, protože vidí jenom její k..du. Možná by je zasvětil Miloš, ten ví absolutně všechno.

16.11.2014 v 18:30 | Karma: 10,15 | Přečteno: 1239x | Diskuse| Ostatní

Mirek Picek

Zmatek v hlavách

Lze udělat u nás velice snadno. Záleží na tom, zda ten zmatek chcete udělat sami v jiných hlavách nebo svoji hlavu bráníte. Jako člověk tolerantní přistupuju k myšlenkám lidí, které proudí a perlí přes články v tisku tištěném nebo přes celou blogosféru světa webů. Moje tolerance končí v diskuzní stoce. Pravdou je, že část zmatených hlav je zaťatá natolik, že ani snaživý mainstream tento zmatek již nemůže změnit, neboť dle oponentů těch zmatených hlav je ten zmatek nevratně maximální.

21.7.2014 v 18:30 | Karma: 5,82 | Přečteno: 190x | Diskuse| Ostatní

Mirek Picek

Kolektivně do ráje

Lidská historie je od počátku plná nezbytné spolupráce lidských bytostí, protože není tvořena holou plochou osudů každého narozeného člověka, do kterého tepe každý den božské kladivo (pro ateisty jen kladivo dějin), aby z něj byla vytepána vzácně individuální osobnost. Ta vytepaná plocha každého člověka je ale současně mačkána všemi místními tlaky tak, že i když každý člověk je jedinečný, analýzou lidských dějin nakonec můžete zjistit, že na zemi v každé době existují stejně jen tři druhy lidí.

14.2.2014 v 17:00 | Karma: 8,42 | Přečteno: 381x | Diskuse| Společnost

Mirek Picek

Další z mnoha dopisů Miloši Zemanovi

Pravda vítězí. Jistě, pane Zemane. Je to velmi krásné staré heslo, historicky propírané mnoha ústy, které nakonec naši dědové a babičky mohli poprvé uvidět 30.března roku 1920 vyšité na vlajce prvního prezidenta Československé republiky T.G.Masaryka. Váš předchůdce prezident Václav Havel v době federace přeložil pro Slováky a ostatní svět heslo na své vlajce do latiny. Jenomže „VERITAS VINCIT" není pro české husitské potomky to pravé ořechové, chybí tam DEI, protože husité na svých korouhvích měli napsáno "VERITAS DEI VINCIT". Pravda Páně zvítězí.

12.11.2013 v 17:00 | Karma: 21,82 | Přečteno: 767x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

U nás cyklostezky, v Polsku dálnice. Využít dotace EU jsme vždy nezvládli, říká expert

4. května 2024

Premium Od vstupu Česka do Evropské unie uplynulo 1. května 20 let. Jak tu dobu zhodnotit? Podle politologa...

Alijev má majetek i u vás, EU zavírá oči, říká novinářka o korupci v Ázerbájdžánu

4. května 2024

Premium Leyla Mustafajeva je prozatímní šéfredaktorkou ázerbájdžánského protikorupčního serveru Abzas...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  19:54

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Lepru mezi sebou ve středověku šířili lidé a veverky, tvrdí studie

4. května 2024  19:40

Lepra se ve středověké Anglii přenášela mezi lidmi a veverkami. Zjištění podporuje teorii, že při...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky