Diskuse

Lidská práva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

iluminat

2. 6. 2012 23:20
jenze si lide za to mohou sami, a politik, ktery by rozumne

chtel neco podniknout nedostane vic nez pet hlasu. Za prve, vzit vsechny davky a podpory v nezamestnani, a lide budou delat praci co delaji pristehovalci. Ti pristehovalci co se poucili a taky jsou na davkach, bud budou delat nebo odejdou. A bude po ptakach. Zadni muslimove na zapade, zadni ukrajinci a jini pristehovalci v Cechach. I cikanum se znelibi, odejdou ci budou delat.

A ted otazka - myslite ze by nejaky politik takto vyhral?

0 0
možnosti

kaktusak

3. 6. 2012 0:01
Re: jenze si lide za to mohou sami, a politik, ktery by rozumne

Chce to volit komunisty. Ti by nějaké náboženské fanatiky netrpěli, obejdou se bez imigrace i bez podpor v nezaměstnanosti.

0 0
možnosti

nespavec

2. 6. 2012 19:32
Lidská práva

stále se o nich mluví, píše,dožaduje se jejich plnění což je jistě správné, ALE chybí mi stejné připomínání a hlavně vymáhání  LIDSKÝCH  POVINNOSTÍ!!!!!

0 0
možnosti

KarelSind

2. 6. 2012 10:57
Klasický příklad záměny příčiny a důsledku,

i když jste se toho v podstatě dotkl. Problémem nejsou v principu imigranti, ale fakt, že v západní Evropě se vyplatí být obětí. Fakt, že ČR nemá s imigranty žádné reálné potíže (které by neměla i s "domorodci"), spočívá právě v tom, že náš "sociální stát" je zatím pořád ještě menší než ten západní. Takže tu máme relativně málo náboženských fanatiků, máme tu relativně málo přistěhovalců/příjemců sociálních dávek - ovšem máme tu hodně pracujících Ukrajinců (zlevňujících výstavbu nemovitostí), Vietnamců (dnes často studujících, dříve zlevňujících oblečení a prodlužujících otvírací doby večerek), Slováků (představte si ceny v Tescu, kdyby všichni prodavači měli být českého původu) apod. Pokud bude na západě nutné, aby se nově příchozí o sebe sám postaral, ubude jejich imigrantům čas na budování náboženských utopií a během chvíle zjistí, že jsou v podstatě plně integrováni (a nebo na cestě zpět do staré vlasti).

Hodnotou, kterou se vyplatí západu hájit, je liberalismus, na němž vyrostl.

1 0
možnosti

duch zavražděného iuose

2. 6. 2012 10:12
hmm

Můžete prosím rozvinout první větu "Vznikla již velmi dávno v době, kdy si člověk uvědomil, že se liší od ostatních tvorů na zemi."? Já jí totiž nechápu, resp. přijde mi nesmyslná

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky