Bojí se Kalousek, že "pophvězda" zazpívá?

Kalousek je celý špatný, nervózní a začíná u něj převažovat hysterie nad jeho "nadhledem", kterým nás obšťastňuje 20 let v případě "těch druhých"! Nevím, zda je to pozitivní nebo negativní zpráva, protože každá další špatná zpráva do řad našich politiků přibližuje tento stát "banánovým" zemím (kde se už dle mého názoru drahnou dobu pohybujeme). Tentokrát si někdo vyšlápl na ministerstvo obrany a to působí na Kalouska jako červený hadr na bejka, protože tady by mohly vyplavat na povrch kamarádšofty mezi ním a zbrojaři (zejména šéfem Omnipolu, který léta pobírá od státu miliardy).

Parkanová je pro Kalouska špatná zpráva, protože tato nesmírně hloupoučká "šoumenka" by ho mohla svoji naivitou dostat do problémů. Stačí, když se rozpomene na svoji éru "zpěvačky" (myslím, že by svým projevem zapadla mezi hvězdnou pěchotu) a bude se chtít dostat do hitparády. U nastrčené Kalouskovy figurky bude zajímavé, zda bude svého guru krýt a nebo se rozhodne na policii "zazpívat".

A tak jsme najednou svědky koaliční (ne)jednoty, zda vydat či nevydat Parkanovou PČR do rukou. Těch samých poslanců, kteří před pár týdny při vydání Ratha křičeli, že oni nesmí rozhodovat o vině či nevině, to přísluší orgánům činným v trestním řízení a soudu. Kdyby tam byla velká prodleva, snad by to prošlo, ale je to příliš brzo po Rathovi a tak je to ještě v paměti. A přestože u Ratha o vině či nevině rozhodovat nemohli, u Parkanové o její nevině rozhodujou. No každopádně Kalouskova mafie v tomto případě pracuje nesmírně rychle. Pokud koalice Parkanovou nevydá, odrovná se, což těm dobrákům ze srdce přeju. Horší je, že to jen potvrdí velmi rozšířený názor, že koaliční politici jsou nedotknutelní.

A nejlépe to vystihl Nečas a jeho výroky o bezvadné práci policie v případ Ratha, ale jakmile se ta samá policie začne zajímat o koaličního vrcholného politika, tak ZVEDÁ VAROVNĚ PRST - TAK TO NE PÁNI POLICISTÉ, PŘEKROČILI JSTE ÚNOSNOU MEZ!!!. Ono je to pochopitelné - cílem je co nejdéle zachovat tuto vládu, aby mohli ještě zprovoznit důchodový a církevní tunel, aby přihráli svým kmotříkům stamilióny a miliardy a vyplundrovali do maximální možné míry peněženky občanů tohoto státu. Tento plán zatím plní na 130%. Navíc by kauzou Parkanové mohlo dostat na pr... Nečasovo přízvisko "PAN ČISTÝ".

Ale u Nečase jsme si už na tyto 180°vé otočky zvykli, stejnou rétoriku jsme zažili u Nečasova chování v případě rozpadu veverek. Navíc je tu reálné nebezpečí, že když ODS vydá Parkanovou, začne se Kalousek mstít a vytáhne nějakého toho kostlivce na ODS - třeba by mohly vylézt na povrch nějaké novinky v ProMoPro nebo v případě Drobil, případně nějaké novinky ze zákulisí pražské ODS.

Závěrem nezbývá než si přát, aby Parkanová byla vydána - ne proto, že bych jí to přál (myslím si, že jen konala na popud Kalouska a sama z toho moc neměla), spíše proto, že by si mohli (řečeno slovy Zemana) "začít jít po krku" koaliční politici a to by začalo být pro občany tohoto státu nesmírně zajímavé.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | sobota 16.6.2012 15:53 | karma článku: 27,61 | přečteno: 2117x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

To by nevymyslel ani Orwell

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75