Republiku si rozvracet nedáme

Prohlásil na adresu dvou českých europoslanců Andrej Babiš v souvislosti s vyšetřováním Evropské komise. Nás, co víme co to znamená, zamrazilo. Jeho příznivci tomu naopak nadšeně zatleskali. Protože i oni vědí, co to znamená. 

České europoslance Tomáše Zdechovského a Mikuláše Peksu označil Andrej Babiš za vlastizrádce kvůli probíhající kontrole Evropské komise v ČR ohledně čerpání evropských zemědělských dotací. Její hlavní kontrolorku Moniku Hohlmeierovou potom označil za pomatenou osobu, která ví prdlajs. Vlastizrada je přitom především rozvracení republiky v zájmu cizí mocnosti. Tou cizí mocností je podle Babiše Evropská Unie díky jejímž dotacím se stal miliardářem. Republikou potom nazývá generální tajemník Ústředního výboru vlády a strany Andrej Babiš  přirozeně sám sebe.

Svými výroky si potom vysloužil vyšetřování jak bavorské policie, tak Evropského parlamentu a dá se předpokládat, že se přidají i další. Ovšem obávám se, že to s ním nijak nehne. Tento estébácký hulvát s pochybnou pověstí byl totiž za svůj život vyšetřován už mnohokrát. A za miliardy a krádeže celých podniků, a to je už jiný kafe než jen zadávání systémové likvidace konkurence, lži v přímém přenosu, anebo nazývání poslankyně Kovářové bestií, což mimochodem stihl jen tak mezi řečí minulý týden.

Nohavicovská parafráze "metody se nemění, jen příjmení a jména" je dobře patrná na Babišovo stupňující se bolševické rétorice. Své výroky o třídních nepřátelích v EU tak doplnil omluvou o tom, že to ASI přehnal, moc ho to mrzí, byla to nadsázka, ale myslí to vážně a trvá si na tom, takže žádná omluva, nýbrž já jsem pán a ty jsi prd. Dost to připomíná jeho rudou dialektiku se kterou vysvětloval dělnému lidu, že živnostníci jsou buržousti, než na ně zaklekl. A spolu se svým otřepaným "nerozumím tomu, nevím o co jim jde" a "já přidal důchodcům" tak pracujícím pravidelně předkládá ideologický švédský stůl plný proletářských pochutin od žitného kafe s komisárkem až po luxusnější utopence s cibulí, který uspokojí jistě každého jeho skalního voliče.

Republiku si rozvracet nenecháme, vykřikovali v různých obměnách komunisti od Gottwalda, přes Husáka až po Jakeše když likvidovali demokratické snahy našeho národa. A lhostejno, zda to bylo v roce 1949, 1969, nebo 1989. A mohli si to dovolit. Měli totiž v zádech silné ruskobolševické poradce. I Andrej Babiš je pod podobnou ochranou. Pravidelně jezdí na Pražský Hrad k Miloši Zemanovi zavzpomínat si, jak tehdy spolu privatizovali. A u toho se smíchy plácají štosy odložených vyšetřovacích spisů do stehen. Vzpomeňme jen MUS, OKD, ruský dluh 100mld., všechny naše banky (ČS, IPB, ČSOB, KB škoda 600 mld.) a na druhé straně Agrofert, Agrobohemii, Unipetrol, Lovochemii, Profertu.

Dá se vlastně říct, že tímto nás komunisté znárodnili a okradli už podruhé za sebou. A za takové majetky, za ty už přeci stojí vést třídní boj se vším všudy, no ne?

Kterak Zeman při privatizaci o miliardy přišel:

https://domaci.ihned.cz/c1-66028280-ztracene-penize-z-ruskeho-dluhu-nepruhledna-privatizace-unipetrolu-predrazena-dalnice-aneb-kdyz-byl-zeman-premierem

A kterak k nim Babiš zase zpátky přišel:

https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html

 

Autor: Petr Burian | pátek 6.3.2020 6:14 | karma článku: 32,19 | přečteno: 1040x
  • Další články autora

Petr Burian

Země opaků

15.7.2020 v 12:36 | Karma: 39,90

Petr Burian

Zlepšení situace Romů

8.7.2020 v 17:00 | Karma: 39,93

Petr Burian

Neberte nám černou, nepatří vám

6.7.2020 v 20:35 | Karma: 38,45

Petr Burian

Příběh o rasismu

28.6.2020 v 12:58 | Karma: 42,72