- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Už jsme vychytali různé postupy. Umíme péct lahodné placky, zvládneme čerstvý sýr i máslo stloukáme. Meleme mouku na velkém kamenném mlýnku.
Minulý týden jsme dělali zabijačku a proto jsem měl doma hromadu střev a střívek. I skopová na párečky. Dodali mi je krásně zabalená, nasolená, vysdíraná.
Po práci mi zbylo několik metrů střev a tak mne napadlo vyzkoušet, jak se cítili milovníci v dávných dobách. Z této zkušenosti mám několik zásadních závěrů.
Není dobré konec střívka nechat zašpejlovaný, nejvíce protestovala partnerka.
Lepší je u dělat uzlík. Ovšem musíme udělat nejméně dva, protože má tendenci se rozvazovat. Čím více uzlíků – spokojenější partnerka.
A nejdůležitější. Střevo je potřeba několikrát dobře proprat před použitím. Ta sůl vážně děsně pálí.
Další články autora |