Moje firma je důvěryhodná. Evropsky. Jupí!

Podnikám již nějaký ten pátek a jsem v tom vážně dobrý. Ovšem včerejší telefonát mne vynesl až do oblak. Má firma je Evropsky důvěryhodná a dokonce na to dostanu i certifikát.

Každý den mi někdo zavolá. Jsem moc rád, že neplatím ten telefon zbytečně. Většinou se jedná o neodolatelné nabídky na zhodnocení mých peněz, jindy mi volají, abych peníze utratil za nějakou báječnou potřebnost. Včera to bylo jiné. Volala mi paní ve středních letech a slavnostním hlasem mi pogratulovala, že jsem získal ocenění Evropský certifikát důvěryhodnosti firem.

No, málem jsem omdlel. Taková pocta. V záplavě konkurence jsem právě já byl vyhodnocen nezávislou komisí odborníků a mohu se pyšnit takovým certifikátem. Požádal jsem paní, aby mi celou záležitost poslala do mailu, abych se mohl doma kochat a ukazovat tu radost i rodině.

Zjistil jsem, že certifikát bude vytištěný na „vysoce kvalitním papíře“. Že mohu získat i virtuální prostor na jejich webových stránkách a to doživotně. Mohu se prsit svým oceněním na svých hlavičkových papírech a vizitkách a tím se odlišit od konkurence. Jaká pocta. Podíval jsem se na ty jejich stránky a zjistil jsem, že už ocenění získaly desítky různých firem a podnikatelů. Jsem moc rád, že máme i u nás důvěryhodné subjekty.

A já držím palce i vám, co podnikáte. Snad i vy to dokážete a získáte Evropský certifikát důvěryhodnosti firem. Stačí pro to udělat maličkost, poslat jim necelé dva tisíce a kurýr vám ten kus vysoce kvalitního papíru přiveze.

 

Autor: Petr Binder | pátek 12.10.2018 11:03 | karma článku: 24,26 | přečteno: 728x
  • Další články autora

Petr Binder

Všechno je drahé. Proč?

19.1.2023 v 10:28 | Karma: 18,20

Petr Binder

Kouzlo vína

6.1.2023 v 12:01 | Karma: 18,33

Petr Binder

Má setkávání se Svatým Otcem

5.1.2023 v 11:30 | Karma: 16,04