Je načase zavřít všechny hospody

Restaurační zařízení jsou přežitek. Navíc nebezpečný přežitek. Stát se musí postarat o jejich plošné uzavření.  

Už jste někdy byli v hospodě či restauraci? To byl zážitek, co? Lidé tam sedí, popíjí či pojídají a také se spolu baví. Probírají důležité věci, co je trápí. Mnohdy se hádají o sportu či politice. Hitler a další začínali po hospodách.

Zdeněk Pohlreich nám ukazuje, jaký mají bordel v kuchyních, z jakých hrůzných polotovarů nám vaří. Hromady přepálených tuků, nezdravá jídla v množství více, než malém. I Kateřina Cajthamlová se křižuje a David Huf raději oběhne každé takové zařízení maratónským obloukem.

Není proto divu, že byl přijat protikuřácký zákon, který má znepříjemnit zažité a nezdravé návyky hospodských povalečů. Dvacet piv bez nikotinu nemůže chutnat nikomu. Také mimořádně povedené EET mělo odradit nepoctivé provozovatele, dát práci lidem v papírenském průmyslu a servisákům na výpočetní techniku.

A hospody jedou dál.

Přestože se v nich nekouří, podávají se předražená jídla a nápoje nevalné kvality, dál sem chodí lidé. Stále se scházejí, debatují mimo internet a možná, že připravují nějakou režimu nepřijatelnou kulišárnu. Přece jen, hospod je mnoho a Breschneiderů málo. I když, s tím práskáním máme bohaté zkušenosti a hlásit se to musí. Díky za Účtenkovku.

Dalším krokem bude nařízení vlády o tom, že v hospodě si nesmíte sednout. Všechna konzumace bude probíhat vestoje. Osvědčilo se to v Koruně. A pokud ani toto nepomůže, prostě se hospody zavřou a basta. Pijte si doma, holoubkové.

Republiku si pozvracet nedáme!

Autor: Petr Binder | úterý 27.2.2018 10:04 | karma článku: 34,97 | přečteno: 1425x
  • Další články autora

Petr Binder

Všechno je drahé. Proč?

19.1.2023 v 10:28 | Karma: 18,20

Petr Binder

Kouzlo vína

6.1.2023 v 12:01 | Karma: 18,33

Petr Binder

Má setkávání se Svatým Otcem

5.1.2023 v 11:30 | Karma: 16,04