Kdo není proti Paroubkovi bude potrestán

V poslední době se v Ústeckém kraji rozmáhá strach. Místo normálního působení strany dochází ke snaze o vyloučení členů, kteří neútočí na Paroubka nebo říkají pravdu o situaci v krajské organizaci. Mě nevadí, že se vyřizují účty se mnou, ale vadí mi, když se mstí na lidech, kteří se se mnou dále přátelí nebo se nehodlají účastnit trestné výpravy proti Paroubkovi, Šlégrovi nebo proti mě. Je velice lehké zachovat se nehezky k těm co něco dokázali a stranu vyvedli z potápějící se lodi, kdy jsme klesli až na hranici osmi procent a o vítězství v kraji jsme si mohli nechat jenom zdát.

Nevidím nic rozumného na tom, že Paroubkovi je znemožněno vystupovat v prostorách KVV nebo Paroubek, Šlégr a já nesmíme na některé akce pořádané ČSSD. Situace je stále horší od chvíle, kdy se k moci dostali lidé jako přítel Fišera a Houska. Chtěl bych se zeptat těchto lidí, kteří dnes vládnou v kraji proč zvou na kraj členy, kteří dávají najevo svůj nesouhlas s děním ve straně a místo rozumného jednání je jim vyhrožováno vylučováním? Proč se někteří z vedení ČSSD chovají shovívavě k lidem, kteří porušují Stanovy ČSSD vůči mnoha členům, ale postupují tvrdě proti těm, kteří nechtějí nic jiného než, aby ČSSD v Ústeckém kraji pracovala normálně a proběhla přeregistrace ve všech organizacích jako v okrese Litoměřice.

Další ukázkou zvláštního režimu v ČSSD v našem kraji je vyloučení přítele Dimuna, který zrušil své členství ve straně podle Stanov a nikdo se tím nezabývá. Jestli přítel Dimun své členství přerušil, žádný stranický orgán nemůže tohoto nečlena vyloučit z řad ČSSD. Vypadá to jako lov a my jsme lovná zvěř. Dimun a já proto, že patříme k Paroubkovi a mnozí jiní proto, že říkají věci, které jsou sice pravdivé, ale nepříjemné. Vylučovací mašina se rozjíždí pomalu, ale jistě. Mám otázku. Na co čeká vedení ČSSD?

Ještě k doručenkám od orgánů ČSSD. Jako bývalý předseda KVV ČSSD mohu potvrdit, že doručenka je věc velmi ohebná a zneužitelná. Nevím, kde se vzala ta jistota vedení KVV, že pozvání na kraj stačí poslat týden před jeho konáním. Nechápu, kde se vzala ta jistota v orgánech ČSSD, že stačí poslat dopis s doručenkou a tím je dopis doručen. Úmysl toho kdo toto vtělil do zákona bylo zamezit tomu, aby se lidé vyhýbali soudnímu řízení. Dnes se jako soud chová i ČSSD v našem kraji a rozesílají se doručenky, které si nikdo nevyzvedl nebo vyzvednout nemohl. Nikdy jsem se nesnažil jednat stejně a vždy jsem trval na tom, aby každá z pozvánek byla doručena členovi ČSSD ne fiktivně, ale doopravdy. Popsal jsem dnes jen několik věcí, které se mi nelíbí a vím, že budu napadán a obviňován zase z mnoha špatností. Nechci přihlížet tomu, jak jsou likvidováni a vylučováni členové jen proto, že se nechtějí účastnit honu na mě, Šlégra nebo Paroubka a také ti co nechtějí mlčet k situaci ČSSD v Ústeckém kraji.

 

Petr Benda

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Benda | pondělí 25.7.2011 13:00 | karma článku: 8,99 | přečteno: 968x
  • Další články autora

Petr Benda

Nepovažujte slušnost za slabost

18.6.2011 v 7:00 | Karma: 42,07

Petr Benda

Sbohem a šáteček

15.6.2011 v 7:00 | Karma: 11,78

Petr Benda

Vše při starém a nové pohádky

30.5.2011 v 7:00 | Karma: 10,02

Petr Benda

Extrémisté na postupu.

16.5.2011 v 7:00 | Karma: 8,40