V příštím životě chci být (už) zase chlap

Jmenuji se Andrej Pelda, je mi 41 let, miluju ženy, chlast, cigára...měření velikosti penisů se neúčastním, prkýnko nepokládám, trenýrky nenosím, ponožky vyhazuju a k smrti nesnáším všechny tyhle kecy.

Ale budiž…

Přitahují mě ženské oči, jemný obličej a kouzelný, skoro plachý úsměv. K absolutnímu uspokojení mi stačí, když mi žena bezmocně v náručí sténá a naříká: „ještě!“

Celý život si vychutnávám ryzost irské whisky. Znalci ji popisují jako... "jemnou, hladkou a s příjemnou sladovitostí kombinovanou s podtóny dřevěného uhlí a přirozenou chutí zlatého ječmene." Já bych za sebe řekl: „bez ničeho…s ledem a cigárem.“ 

Velikost penisu řeší nadržené a věčně nespokojené feministky. My muži máme jiné starosti: „naslouchat Vašemu dechu a tělu. Zkoumat jazykem, co na Vás platí. A víc než centimetry nás zajímá, zda si užíváte sex stejně jako my.

„Jednu z prvních studií na nesmyslné téma polohy záchodového prkýnka sesmolil ekonom z Michigan State University Jay Pil Choi. Za pomoci matematického aparátu dokázal, že je nejefektivnější nechávat při odchodu prkýnko v té poloze, v jaké bylo nastaveno kvůli použití záchodu: to znamená někdy dole a někdy nahoře. I když žena musí potom (štítivě) prkýnko pokládat, celkově vykonaná práce je menší, než kdyby nutila chlapa, aby ho jako idiot poctivě pokládal dolů.“ My, na rozdíl od ekonoma z Michigan State University Jay Pil Choi, žijeme v hospodě a TAM nám na záchody ženský (většinou) nesmí!

Spodní prádlo je přežitek.

A praní ponožek považuji za nehygienické.

Proto milé dámy, milujte nás tak…jak jsme! Zrušte feministické dýchánky…a nezapomínejte na to, že žena působí na druhé přesně tak, jak se cítí uvnitř. Znám spoustu rádoby krásných žen, které vlastně vůbec krásné nejsou. Takže holky, zapracujte na sobě, víc se smějte, méně přemýšlejte a přestaňte se podceňovat. Ženská krása je v něčem úplně jiném, věřte nám.

JO! A pinďourové průzkumy v časopisech nečtěte a začněte si sex s chutí užívat. Prkýnko prosím nepokládejte a nenoste spodní prádlo…vzrušuje nás to. :-)))

 

Zdroj obrázků:_INT_ 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Anna Peldová | pátek 12.4.2013 11:14 | karma článku: 22,83 | přečteno: 2101x