Převratná novinka aneb jak spočinout ekologicky

K holičce jsem opět dojela jen tak tak. Celá uřícená si sedla do křesla a konečně vydechla. Vytahat melír, alobal na hlavu, stříhání, foukání a žehlení = dvě a půl hodiny čekání.

 

Sedět u kadeřnice mezi ženskými je velmi zajímavé a poučné (když už musím). Mám velké rezervy ve světě celebrit a při čekání se dozvím, co je nového. Občas žasnu, jak to ženy prožívají.

„Jennifer Lopez se rozvádí a má milence. Nedivím se jí, stejně byl šerednej“ Řekla paní vedle mě a listovala v bulváru dál. Za deset minut přišla na řadu Victoria Beckham a její čerstvě narozená dcera. U toho holky vydržely asi půl hodiny.

Vzala jsem si časopis a začetla se.

Agáta Hanychová je těhotná - kouří a pije dál, Bartošová vzkazuje: játra mám jako miminko, Lucka Vondráčková se vdala a je těhotná, Alice Bendová zkolabovala (ale není těhotná), Dara Rolins se nahá sprchovala u bazénu.

Už jsem chtěla otočit na další stranu, ale zaujal mě dole v rohu nadpis „Převratná novinka.“ Očkem jsem zahlédla foto se svíčkou. Stránku jsem otočila a četla dál: „Erbová a Šlégrová nakupovaly a my víme co!“

Převratná novinka ve světě svíček? Vrátila jsem se zpět. Miluji svíčky a času na čtení mám dost.

„Převratná nabídka. Nabízíme ručně broušené, z českého křišťálu, skla, kovové, dřevěné, kamenné, keramické a v neposlední řadě velmi oblíbené ekologické...“

Hmmm, žasnu! Z čeho všeho se dnes dají vyrábět svíčky. Ekologické? Lidi nacpou ekologii všude…

„...ty jsou vyrobeny z přírodních materiálů a po čase se v půdě samovolně rozloží, aniž by zatěžovaly životní prostředí.“

Až taaak?! Odpad poctivě třídím, ale způsob rozkládání svíček jsem nikdy neřešila.

„Novinkou v ČR jsou také miniurny, které slouží pro uchování malého množství popela zesnulého…“

MINIURNY? ZESNULÉHO? Časopis mi málem vypadl z ruky! Jaké urny? Vrátila jsem se k nadpisu.

PŘEVRATNÁ NABÍDKA. Nabízíme ručně broušené urny…slůvko "urny" jsem přehlédla. Nevím, proč mi malilinkatý obrázek na první pohled připadal jako svíčka. V bulvárním časopise jsem reklamu na takové zboží nečekala.

Na fotce nebyla svíčka, ale ekologická urna, která je, jak píší…velmi oblíbená. Nevím kým je oblíbená…raději jsem si představy zakázala, protože začít se smát na takové téma, mi přišlo nedůstojné.

Domů to mám autem asi 30 km a myšlenky na ekologické svíčky-nesvíčky, jsem prostě nezastavila. Bohužel, netuším co Erbová a Šlégrová nakoupily (určitě se s tím psychicky poperu), ale na 100% vím, že do ekologické urny jednou půjdu, "když je tak oblíbená".

Co bych pro životní prostředí neudělala :-)))))))))

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Anna Peldová | čtvrtek 21.7.2011 11:20 | karma článku: 30,33 | přečteno: 5132x