Majka z Gurunu vs. World of WarCraft

Cestou do Prahy mi syn vyprávěl vše o Arthasovi - World WarCraft. Zrod krále Lichů, runový meč, ledový trůn…nekonečný příběh, ale základ za volantem byl, přežít a nezbláznit se!

 

Po deseti minutách jsem se ztrácela, po dvaceti nevěděla, kdo je Muradin, Arthas, Farlic.

„Mamko a v tom dal Farlic signál a začal se svými vojáky odlákávat pozornost nemrtvých.“

Abych přežila, jen jsem kývala, občas se jako divila se slovy: „Fakt? A jak to udělal?“ Syn ten scénář asi psal, pánové nesmrtelné pohromy se záští v srdci byli u nás v autě...směr hlavní město. Při parkování jsem zachytila, že ještě potřebuje díl zvaný „Studna věčnosti“ a „Duše démona“, kde jsou draci a elfové.

Když jsem byla malá holka neexistoval Vetřelec, Matrix ani Transformers. Měli jsme v obýváku televizi Rubín. První program, druhý program, v sobotu dopoledne „Vlaštovku,“ v neděli „Studio kamarád,“ po Matrixu ani stopy.

Ale pozor!!!

Na 49 stupni severnej šírky, 19 stupni a piatich minútach východnej dĺžky, presne v Čabovcích, prihodilo sa jedného dňa niečo zvláštne...

Začalo to nenápadně…na naší planetě přistála Majka z Gurunu. Seděla jsem v obýváku s nábytkem naleštěným Diavou a hltala Majku. V tu dobu frčel Sandokan a každý blbec měl trčiko s jeho vousatou hlavou, ale já? Já byla věrná Majce. Když chodila po rybníku, snědla jsem si napětím málem všechny nehty a to nemluvím ani o tom, jak perfektně chodila po stropě a lítala…to Sandokan neuměl!

Majka z Gurunu neměla ani runový meč ani ledový trůn…měla opasek a to byla pecka!

Kam se na ní hrabe celý World of WarCraft i Matrix :-)))

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Anna Peldová | úterý 30.8.2011 21:31 | karma článku: 17,39 | přečteno: 1984x