Dámy, Vesmírný objednávkový servis nefunguje!

Měla bys být chvíli sama. Přijde, když to nečekáš. Napřed si uzavři bývalého. Vůbec ho nehledej, najde si tě sám. Zadaného nikdy! Věnuj se sama sobě. Moc nad tím přemýšlíš. Na rozvedenýho bacha. Nech tomu volný průběh. 

nebo

Je třeba všem ex odpustit. Karma, víš jak. Moc se snažíš. Vesmír ví, kdy je člověk připraven. Neboj, to poznáš, že je to napořád.

Všechny tyhle věty jsou ženský myšlenkový mor téhle doby. Něco jako vězení zadaných i volných žen. Skoro všechny pracují s pozitivními myšlankami, halí své étericeké tělo do ochranné energie ve tvaru vejce, meditují v tyrkysové auře, během dne si vizualizují objednávky do vesmíru, při nádechu žádají pro sebe toho nejlepšího partnera, při výdechu do vesmíru odevzávají špinavou energii, cestou z práce zajdou na trh pro Bio zeleninu, Raw tyčinky, Low carb pečivo, v 17.30 kráčejí pomalým a vyrovnaným Buddha krokem s karimatkou, čistou vodou ve skleněné láhvi na jogu, kde se v místnosti plný velkých šátků s mandalou line magická vůně tyčinek od vietnamců a večer jabkem nafotí na instagram #cojsemdnesjedla

No a zbytek nízkobytostních žen na této planetě mezitím randí. Randí s muži volnými, rozvedenými, zadaními i ženatými. Je jim to jedno. Karma, víte jak. Když do sebe zapadne sympatie s vášní jako puzzle, zakazujte si to. Nemožné. Žádná se neubrání. A víte proč? Protože nemají karimatku a tyrkysovou energii ve tvaru vejce kolem celého těla. Tzn. Velký špatný pro celý management ve vesmíru. Zavřeno. Vstup pouze s otevřeným třetím okem. 

tak a teď se na to jdeme podívat z druhé strany

Kásný prsa. Super zadek. Hmmm. Pěkná ženská. 

A to je všechno! Takhle vypadá mužský myšlenkový minumalismus. Muž nemedituje a nevizualizuje, nečistí si karmu a neodstraňuje své bloky. Muž nezná slovní spojení jako je, pohled do nitra, osvobození duše, vnitřní dítě, vyšší vědomí, ctít své pocity, pozitivní očekávání a pokoj mysli. Muž prostě souloží, tím uvolňuje energii a stará se několikrát za den o svou erekci, kterou mu vložil Pán Bůh na jeho bedra. Buď je pěkná nebo není pěkná. Nic mezitím. A tečka. 

Komu tedy dáváte za vinu to, že jste samotné? Mužským? Ale vždyť oni Vás chtějí. Všechny. A hned! Kvůli Vám přečkají první tři rande. Vyslechnou si všechny vaše příběhy, lásky a rozchody. Květiny, restaurace, kavárny, terasy, neomezené volání, nahé fotky na WhatsApp a vášnivé milování u vás doma. Dokonce, když se mu to s Vámi v posteli líbí a cítí, že by měla jeho energie příjemný a pravidelný odběr s fajn ženou, mile rád pozná vaši matku, její britskou kočku a stopadesát vašich kamarádek. Bude se snažit vnímat co rády vaříte, jíte, fotíte, nakupujete a jak se u toho daný okamžik cítíte. 

A VY PROSÍTE VESMÍR, AŤ UDĚLÁ ZÁZRAK? 

Prozradím Vám zdarma tajemství, Dalajláma, je Jeho Svátost a je jen jeden! Toho Vám, až odpustíte bývalému a budete duchovně připravené, vesmír stejně nedá. Takže, než uděláte všechny snídaně, svačiny, úkoly, pračky, uteče to a umřete.  

Proto, milé dámy, Vesmírný objednávkový servis vypněte, nefunguje a nikdy nefungoval. Od teď nově a jinak: “Líbí se Vám? Ikdyby to byl jen jeden den, vychutnejte si to a nepřemýšlejte!”

 

Andrea

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Anna Peldová | čtvrtek 25.6.2020 7:00 | karma článku: 20,84 | přečteno: 971x
  • Další články autora

Andrea Anna Peldová

Pánové, nejste v tom sami

4.5.2016 v 10:16 | Karma: 26,62

Andrea Anna Peldová

Šaty z polibků

2.5.2016 v 7:01 | Karma: 25,43

Andrea Anna Peldová

…a zázraky se dějí

19.4.2016 v 15:40 | Karma: 25,57