Středověk neskončil, středověk trvá…

Umírnění povstalci řežou zaživa hlavy dětem, otcové prodávají šestileté dcery jako nevěsty a jejich noví manželé s nimi pak souloží, že nejedna zemře na vnitřní krvácení. I to je muslimský svět. Středověk se vší parádou.

Není muslim jako muslim a rozhodně bych si nedovolila házet všechny do jednoho pytle. Nicméně tato zvěrstva se dějí prakticky výhradně v muslimském světě. A tam by také měla zůstat.

Lidský život pro ně nemá absolutně žádnou cenu, dítě pro ně není dítě. Bez mrknutí oka ho použijí jako živý štít.

Odpalují se s bombami na těle na rušných místech v civilizovaném světě, řežou hlavy, sekají do lidí sekyrami, najíždí do davu náklaďáky. To nejsou akce pomatených jednotlivců. Všechno tohle zlo má společného jmenovatele.

Nebudu se tu rozepisovat o pocitech, jež mám ze zprávy o malém chlapci, kterého jako podsvinče podřízli umírnění (a to zdůrazňuji) syrští povstalci, podporovaní establishmentem USA.

Jaj, omyl, jak se později zjistilo. Chlapec nebyl ten, za koho ho považovali. Údajně měl patřit k provládním jednotkám, ale nepatřil. Byl to civilista.

A především to byl kluk, co si má dát ráno k snídani chleba s džemem a hrnek mléka, pak jít do školy, odpoledne si hrát s kamarády venku s míčem a s autíčky a po večerníčku se má jít vyčurat, dát pusu mámě a tátovi a jít spát.

Stejně tak malé holčičky, které jejich „milující“ otcové prodávají, aby uživili zbytek rodiny, jako malé nevěsty. Berou si je dospělí muži. Ti „hodní“ počkají rok dva, než s nimi začnou spát, běžně se ale neostýchají k sexuálnímu styku hned. Že děvčátkům přivodí vážná zranění a doživotní trauma, pokud to ty malé vůbec přežijí, to je absolutně nezajímá. Chovají se hůř než zvířata.

Dobrá, beru to, že i tohle je svět, ve kterém žijeme. Že i tohle se na planetě děje a s největší pravděpodobností se dít bude. Holt to patří k jisté „kultuře“ a náboženství. Ale, prokristapána, netahejme si to k nám!

Nechme jim jejich zvyky a pravidla, vraždy ze cti a šaríju v jejich středověku. Ať se tam třeba pobijí do jednoho, ať se kamenují, znásilňují... Víte co? Je mi to v zásadě už jedno, co se děje tam. Natolik jsem otupělá.

Ale není mi jedno, co se děje v Evropě v 21. století. Nic z výše popisovaného tu nechci! A troufám si tvrdit, že podobné bestiálnosti tu nechce drtivá většina lidí.

Tohle není žádné multikulturní obohacení. Tohle je, slušně řečeno, převeliký průšvih pro starý kontinent.

Autor: Pavla Pokorná | čtvrtek 21.7.2016 14:45 | karma článku: 45,17 | přečteno: 3914x