Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^ Správně se bráníte proti islámu; ať k nám neleze. M.j. je 2x psáno v Koránu: " Seslal jsem vám arabský Korán..." a tam by měl také zůstat.

Ale i když ho z Evropy vyženeme, stále máme lidské právo kritiky, že řezání hlavy malému klukovi je zrůdnost!!!

11 0
možnosti

Naši předkové byli koumáci a hrdinové. Nenechali Muslimy proniknout do Evropy, a proto jsme tady. My ovšem zřejmě nechceme budoucnost pro naše děti a jejich děti. Tedy budoucnost v Evropě.

26 0
možnosti

....civilizace která se uzavře světu je odkázána ke zkáze ....

1 31
možnosti

hoho.....moc jsem se v tom nevyznal ....hádal bych ,že jste to psala v návalu emocí ,na mě tam je moc myšlenek a málo souvislostí ....ubližovat komukoliv ,kdekoliv ,kdykoliv ....je špatné ....ale stejně tak je špatné podbízet lidem názor o kterém vím , že chtějí slyšet .....a to mě na tom vadí....moc málo vlastní invence ,přitom hlavu na to máte ....příště (za mě) více svého rozumu a méně toho papouška :-).....

0 31
možnosti

P73e89t51r 39D98u75s

21. 7. 2016 15:49

A holokaust je také papoušek?:-(

6 0
možnosti

Co do toho taháte středověk?

U nás se ve středověku nic takového nedělo.

3 0
možnosti

budme rádi ,že naši předkové (moji i vaši ) ,stáli na té dobré straně .....tolik k tomu co se tu odehrávalo v době temna ....

0 3
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik