Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Manuál pro muže: Jak zabodovat na seznamce

Nedávno jsem tu četla blog o tom, jak je pro ženy těžké seznámit se v internetovém prostředí, protože uchazeči z řad mužů nestojí většinou za nic. Reakce pánů na sebe nenechala čekat a dožadovali se rad. Inu, zde jak na to.
  1. Vyplňte si pečlivě inzerát. Kdo jste, jak se jmenujete, koho hledáte, co vás baví, jakou máte povahu… Věcně, poutavě, ale ne moc rozplizle. VYSTŘÍHEJTE SE SEBELÍTOSTI. Jsem nešťastný, osamělý, na krku mám šest dětí, které mi manželka nechala, když mě opustila a odešla za jiným. Život se se mnou nemazlil, toužím být konečně někým milován. Litování sebe sama je jako repelent na ženy. Spolehlivě je odradí.
     
  2. Ač ona autorka tvrdila opak, já zastávám ten názor, že povedená fotka, kde vám to sluší, kde se usmíváte a je z vás cítit pozitivní energie, dokáže divy. Takže žádné selfie z mobilu před zrcadlem. Nedej bože, kde jste jen ve spodním prádle! Žádná postavička se slunečními brýlemi, co stojí padesát metrů od objektivu. Ale čitelná, VKUSNÁ FOTKA, za kterou se nemusíte stydět. Ovšem pozor! Měli byste na ní být opravdu vy!
     
  3. Projděte si profily žen a… BUĎTE NÁROČNÍ. Hledáte přece životní partnerku! Vybírejte, filtrujte, až vám zbude jen hrstka těch, co by se vám opravdu mohly zamlouvat. Neodepisujte plošně všem, nerozhazujte sítě jako nějaký zoufalec. Ty, které projdou vaším sítem, oslovte. Individuálním vzkazem! Ne takovým tím univerzálním pro všechny, kde jen podle potřeby měníte jméno a barvu očí, které velebíte.
     
  4. DEJTE SI PRÁCI S PRVNÍ ODPOVĚDÍ. Ta rozhoduje, zda vám ve schránce přistane reakce, nebo zda zapadnete mezi desítky, možná stovky dalších marných vzkazů. Napište dotyčné, čím vás zaujala, že se vám líbí, co dělá, jaké má zájmy. Nechvalte oči, úsměv, prsa… Je to tisíckrát ohraná a nefunkční písnička. Nepište vzkazy typu "Hledám hodnou holku na vztah." Dá se předpokládat, že na seznamce nebudete hledat zlou traktoristku, která vám ledabyle, draze a ještě s řečmi zorá pole za chalupou. A nezvěte nás hned k sobě domů nebo na dovolenou. Buďte zdrženliví a galantní.
     
  5. Pokud je to alespoň trochu možné, PIŠTE BEZ HRUBEK A PŘEKLEPŮ. Ne všem chyby vadí, některé dámy také neumí brilantně česky, a tak pro ně vaše případné mezery v mateřském jazyce nebudou představovat problém. Pro ty bez mezer je ale taková dobře umístěná hrubka jako pěstí do oka. Tudíž konečná.
     
  6. NEPOUŽÍVEJTE ZDROBNĚLINY. Ahojky, čauky, ahojík, fotečky, sluníčka, pusinečky, lásečka… Chcete infantilní pipku? Pak to možná zabere. Pokud máte ale v hledáčku chytrou a sebevědomou ženu, tímto ji skutečně nezaujmete.
     
  7. NEBOJTE SE PRODAT TO, CO JE NA VÁS NEJLEPŠÍ. Máte vysokou školu? Jste šikovný na ruce? Máte zajímavou práci? Umíte jazyky a máte plány do budoucna? Uveďte to. Nemusíte odehrát celý odstavec na tom, jakou máte rezidenci, sídlo na riviéře a červené žihadlo v garáži, tak to nemyslím, ale nebojte se pochlubit úspěchy, kterých jste v životě dosáhli. Stručně, nechvástavě. Ženy chtějí úspěšné muže. Pokud se ale budete prsit pouze výčtem majetku, což vřele nedoporučuji, nalepí se na vás akorát tak hamižnice hamižné, co půjdou po vaší šrajtofli. Chcete-li charakterní ženu, vaše movité a nemovité statky si nechte jako příjemný bonus, milé překvapení na čas, až si budete jistí, že je to ta pravá.
     
  8. ŠETŘETE SE SMAJLÍKY. Zajímáte nás vy, vaše slova, vaše myšlenky. Jistě, smajlík dokáže přenést jistý druh emoce. Je-li to na místě a je-li to v rozumném množství, není problém. Ale mrak smajlíků ve vzkazu působí fakt blbě. Stejně tak vzkazy, ve kterých přijde samotný pusaxicht, pučící kytka nebo bušící srdce. A co jako? Neumíte mluvit? Následuje tvrdý a nekompromisní „Delete“.
     
  9. BUĎTE TRPĚLIVÍ. To se snáz řekne, než udělá. Ale někdy je najít vhodný protějšek jako hledat jehlu v kupce sena. A ač bych to říkat neměla, občas se to nepovede vůbec. Takže: Pokud vás nějaká opravdu zaujme a cítíte ve vzduchu možnost, že byste si mohli rozumět, dejte si na čas. Přemýšlejte, co jí napíšete. Vzkaz pište s chladnou hlavou, ale zároveň od srdce, aby z něj byl cítit váš upřímný zájem.
     
  10. POPŘEJTE SI ŠTĚSTÍ. Budete ho potřebovat. Protože jestli na něčem opravdu záleží nejvíc, tak je to to, aby ONA a VY jste byli ve stejnou chvíli na stejné seznamce a narazili jste na sebe.

Hodně štěstí!

Možná ještě nádavkem jedenáctka: Dívejte se kolem sebe. Mějte otevřené oči a uši. A také mysl! Třeba ta pravá bydlí ve vedlejším vchodu a pravidelně se potkáváte u popelnic nebo v sámošce ;-)

Autor: Pavla Pokorná | pondělí 20.6.2016 12:12 | karma článku: 35,94 | přečteno: 6190x
  • Další články autora

Pavla Pokorná

Hody, hody aneb Na louce se pase bílý kůň…

Svátky jara, malovaných vajec, zmalovaných zadků a velkého úklidu. A když vás chytí nefalšované velikonoční šílenství a nemáte vejce, pomalujte třeba citron. A když nemáte barvy, vyhrabejte ze šuplíku permanentní fix.

15.4.2017 v 16:39 | Karma: 11,59 | Přečteno: 460x | Diskuse| Fotoblogy

Pavla Pokorná

Viróza, pan doktor Krásný a urgentní potřeba na urgentu

Přežila jsem pekelná muka. V sobotu mě postihla střevní chřipka, přesněji akutní gastroenteritida. Stalo se ze mě něco na způsob průtokového ohřívače, až tělo nakonec vypovědělo službu. Cestou do Motola jsme drncali. A houkali.

16.3.2017 v 16:00 | Karma: 41,63 | Přečteno: 5325x | Diskuse| Osobní

Pavla Pokorná

Mléko do škol zdarma? Vějička na voliče a pro někoho bezva dotace

Až 670 milionů korun možná vydá stát za mléko, které budou děti dostávat zdarma ve škole. Novinka by mohla platit už od příštího školního roku. Ovšem zaklínadlo „zdarma“ není zcela pravdivé. Ono mléko samozřejmě zaplatíme všichni.

7.3.2017 v 17:37 | Karma: 34,55 | Přečteno: 966x | Diskuse| Politika

Pavla Pokorná

Pro koleno bych si i korunu nechala vrtat

Volné odpoledne, poctivé kilo a půl vepře a k tomu touha pořádně roztočit elektroměr. Troubu na 180 stupňů a tři a půl hodiny tejrání prasečí nožky může začít. Vyplatí se si počkat.

7.3.2017 v 13:59 | Karma: 24,65 | Přečteno: 1323x | Diskuse| Fotoblogy

Pavla Pokorná

Život je jako bonboniéra. Nikdy nevíš, co ochutnáš

A protože já nerada překvapení, preferuji ty bonboniéry, co mají zespodu krabice ke každému bonbonu obrázek s popisem. Ovšem ani to vám neposkytne záruku, že si vyberete ten, který vám v ústech přivodí rozkoš.

1.3.2017 v 11:53 | Karma: 18,11 | Přečteno: 2437x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Turek pod tlakem. Promazal sítě, ruší debaty. Zdviženou pravici řeší policie

6. června 2024  14:28,  aktualizováno  16:45

Lídr kandidátky Přísahy a Motoristů sobě Filip Turek se nezúčastní posledních debat před...

Zelenskému se hroutí mírový summit. Spojenectví s USA dostává trhliny

3. června 2024  17:52,  aktualizováno  20:53

Nedorazí ani Číňané, ani Saúdové. Z očekávaného mírového summitu ve Švýcarsku se omluvilo několik...

Šofér kamionu mohl do aut na D1 najet úmyslně. Pak znovu boural v kradeném voze

5. června 2024  8:26,  aktualizováno  15:10

Nehoda desítky aut omezila dnes ve směru na Prahu dopravu na 196. kilometru dálnice D1 v Brně....

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Hlídá nádraží i centra měst

8. června 2024  23:01

Blesková zpráva Česká policie posílila v noci na neděli s okamžitou platností bezpečnostní opatření na veřejných...

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

Sečteno, Češi mají nové europoslance. Výsledky ale budou až v neděli večer

8. června 2024  6:52,  aktualizováno  20:46

Sledujeme online Hlasování v českých volbách do Evropského parlamentu, které byly v pořadí páté, skončilo v sobotu...

Na rakovinu přijdou dřív, než propukne. Vědci testují novou metodu i léčbu

8. června 2024

Premium Vzniku rakoviny by mohlo být možné zabránit ještě předtím, než se zhoubné buňky začnou tvořit....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2564x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik